Hverdag: Gravid 🍼 fruBever ( cravings )  VS ikke-gravid herrBever 🍷🍸🍺 = JULEBORD 🎄

Igår var det duket for JULEBORD i Sjøhagen SPA🎄 ! For 2.gang (!) på 14 mnd kunne Robert og jeg gå ut døren uten noen av guttene! En uvant følelse, for å si det mildt. Så uvant at jeg automatisk når jeg går ut døren, tok med meg stellebagen ( med bleier & våtservietter, og for anledningen vin )  i vesken min 😜 – som om jeg kom til å trenge noe av det  på julebord. Riktignok var julebordets yngste deltager bare knappe 3 uker gammel, men ikke min baby 🍼😊 Fikk kost og snust litt på han da. Uvirkelig at vi snart har en liten baby i huset igjen og! 

På menyen stod det pinnekjøtt, noe av det beste jeg vet om! Som alltid når jeg er gravid, er jeg alltid sulten og har lyst på noe hele tiden. Igår var inget unntak! (Så lyst på noe, at jeg spiste litt spagetti med guttene rett før vi dro) Maten var utrolig god, super god stemning og masse godt å drikke!  
 

julebord på sjøhagen spa!

 
 

forskjell på gravid vs ikke -gravid

 

Som den kjipe, tjukke ( les:gravide ) konen jeg er, dro jeg hjem før Robert. Da jeg kom hjem hadde jeg mitt eget private, lille julebord. Med min store cravings de siste dagene: SMASH! Det finnes ikke noe bedre enn iskald SMASH rett fra kjøleskapet! Du blir hektet! 
 

cravings!

 

Ikveld var vi og invitert på julebord, men jeg er blitt så kjip  at jeg ikke orker to kvelder på rad lenger 😜 

Konklusjonen min er at julebord, det tar på. Gravid eller ikke-gravid! Guttene bryr seg fint lite om at mamma og pappa var på fest igår, de er like tidlig oppe som vanlig. Klarte å tøye tålmodigheten deres til å ligge 15 min i sengen vår å se på Frost-filmen ⛄️ før vi gikk ned å åpnet dagens KALENDERluke: snømann sjokolader! ( og en neve SMASH til meg 😜 ) s

Har du vært på / skal på julebord denne helgen? 

L 💙

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.