«Mamma, du har stor rompe!» 😬 – fotballsko ⚽️ &  big one pizza 🍕 = helt normal hverdag hos FruBever!

Sebastian er fortsatt hjemme fra barnehagen. Formen blir bedre og bedre for hver dag som går. Godt er det! Så bra form at han føler for å gi meg et kompliment mens jeg lager frokost til han. 

Han slår meg litt på rompa og sier » mamma, du har stor rompe! » To åringen min som til vanlig er raus med ( hyggelige ) komplimenter, er nå dønn ærlig og sier det som det er. Jaja, han vet grunnen til at jeg ( muligens ) har litt større rompe enn vanlig, at det skyldes bittelillebror inni magen min. Som om det stoppet han fra å gi meg et kompliment…

..derfor har jeg stor rompe ..

 

bittelillebror i magen

 
 

Daniel har hatt sesongavslutning med fotballaget sitt. Isted for vanlig trening, var det bowling. I følge 6 åringen min: super kult! Det var en meget stolt gutt som kom hjem med sin aller første fotballpokal ⚽️ Ikveld. I tillegg har han fått splitter nye fotballsko – selvsagt valgt ut helt selv!  

  

Siden jeg ikke så veldig opptatt av at alt skal være så perfekt, ble dagens middag: F E R D I G  P I Z Z A! 🍕 Alle tre guttene syns det er digg og vet du hva: jeg og! Innimellom er det sånn at jeg ikke gidder å lage ordentlig middag og da får de en ferdigpizza, men hva gjør vel det? ( bare for å ha sagt det: jeg lager stort sett alle hverdagsmiddager selv, men noen ganger tenker jeg » big one – i love you » 😜 ) 
   

  
Hva serverte DU til middag idag? 

L 💙

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.