DIY mosefat! Bruk det du finner i naturen til interiøret!

Jeg er veldig glad i naturen. Og bruker gjerne naturen som interiør etter årstid. Vi plukket gåsunger til påsken og dekorerte med påskepynt. Jeg har hatt trollhasselgrener både til jul, Halloween og påske med diverse pynt på. I sommer hadde jeg masse strå jeg plukket nede ved vannet. Vi dro med oss diverse bjørkestammer og laget stige til å henge håndklær på når vi bruker utedusjen eller boblebadet.
Med andre ord, vi bruker det vi finner!

DIY mose dekorasjoner @FruBeversHverdag

DIY mose dekorasjoner @FruBeversHverdag

Kreativ med mose

Nå har vi vært ute i skogen og plukket med oss litt mose. Et godt tips er å la mosen ligge i vann i ca 30 minutter før du begynner. På den måten blir du kvitt alle små krypdyr som måtte bo inni mosen. La den så tørke litt. Denne delen gjorde jeg rett og slett ute på terrassen, for å slippe alt vannet inne. Jeg brukte et barnas plaskebasseng.

DIY mose dekorasjoner @FruBeversHverdag

DIY mose dekorasjoner @FruBeversHverdag

Den første dekorasjonen jeg laget ble veldig enkel. Jeg har et kjempestort fat som sjeldent blir brukt. Jeg vasket det godt og la mosen på dette. Jeg har allerede byttet ut litt ting på fatet. Jeg hadde noen pyntekongler på. Jeg har hatt lys stående på. Og akkurat når er det kastanje-sjiraffer (diy) som pryder mosefatet.

Har du gjort noe morsomt eller dekorativt med mose? Vis meg gjerne! 

Klem,

Linn 💙

DIY høstverksted med kastanjer @FruBeversHverdag

DIY høstverksted med kastanjer @FruBeversHverdag

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.