Et halvt hundrede år – feires med storslått fest! Frubever tester sine high heels igjen …

Lørdag. Min sove-lenge dag, som ikke ble helt som planlagt da jeg våknet av en Star Wars figur med blått lys pekende mot meg før kl 08.00. Sebastian mente at NÅ var det på tide å våkne. En time senere var frokosten inntatt og dagen kunne begynne.

(Nesten) hele fam. O.j. Klare til selskap 🎉🎂🎁

hele fam. O.j. Klare til selskap 🎉🎂🎁

Vi var invitert til bursdagsfest. Ikke hvilket som helst bursdagsfest heller, men tante Ekkas 50 årsfest! Festen startet allerede klokken 14, da var det konsert og tapas. Etterpå var det mingling og kos. På formiddagen var alle guttene med, på kvelden og selve festmiddagen da var det bare Robert og jeg. (2.gang på over ett år at vi har barnefri!)  Bestefar kom og var sammen med 5 barn under 7 år hjemme. Snille gode, bestefar stiller opp!

I love my shoes!

I love my shoes!

Det er en veldig lang stund siden jeg har luftet mine high heels og må innrømme at jeg var usikker på om jeg kom til å orke å holde ut en hel dag og kveld på høye hæler. Men det skal jeg love deg at jeg gjorde! Som jeg har savnet disse skoene mine! Jeg elsker sko! Faktisk så mye at da vi bygget garderoben vår, har noen av skoene mine fått et helt eget «skap»!

Jeløy Radio leverte som bare det 👍

Jeløy Radio leverte som bare det 👍

Det var en utrolig hyggelig middag, med masse fine, morsomme og musikalske innslag! Jubilanten var fornøyd! Etter middagen dro vi hjem, selv om jeg gjerne skulle fått med meg bandet og stemningen etterpå.

Hadde du en fin lørdag? Hva gjorde du? Kanskje du fikk luftet dine sko, du også? Ha en strålende og avslappende søndag – her er planen å gjøre minst mulig, liggende på sofaen …

Klem,

Linn 💙

 

Pst, vil du lese mer om våre få, men morsomme festligheter eller rett og slett hverdagen med gutta-krutt, følg gjerne bloggens Facebook side ved å trykke: HER!

 

 

 

4 kommentarer til “Et halvt hundrede år – feires med storslått fest! Frubever tester sine high heels igjen …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.