Forkjølelse vs Corona! [coronatest barn] 😷😷

Torsdag morgen ringte fra barnehagen. Han ene hostet og hadde snørr. Ingen feber. Ikke akkurat noe uvanlig  på denne årstiden. Jeg hentet han.
Det uvanlige er at han må være hjemme til han ikke har «symptomer på nyoppstått luftveisInnfeksjon». Som barnehagen også sa, var at normalt sett ville de ikke ringt, men det er en veldig spesiell tid og man kan ikke ta noen sjanser. Det har jeg full forståelse for altså!

Jeg ble også anbefalt å coronateste han om han ikke ble bedre etter et par dager. Bare for å være sikker. På min kommunes hjemmesider var der veldig greit å bestille testtid. 

Forkjølelse vs corona? [FruBeversHverdag]

Forkjølelse vs corona? [FruBeversHverdag]

Formen hans har vært uendret siden torsdag, (fortsett ingen feber!)  så idag søndag var han og jeg å testet oss for corona. Jeg trodde det skulle være vondt, for 4 åringen har nemlig tatt en corona test for en stund tilbake (han er i risikogruppen grunnet barnekreft) og han sa det kjentes ut som q-tipsen i nesen kom ut av munnen 😬 Men så ille var det ikke. Det kjentes ut som å bli kilt i nesen og det hele er over på et par sekunder! Den i halsen var mer ekkelt syns jeg. Men det også, går veldig fort. Oskar (og Markus) slapp den i halsen. Det gikk overraskende greit med O også. Han fikk is i premie og var veldig fornøyd med det.

Jeg tror verken han eller jeg er positive og vi krysser selvsagt fingrene for negativ svar 🤞🏼

Forkjølelse vs corona? [FruBeversHverdag]

Forkjølelse vs corona? [FruBeversHverdag]

Har du tatt coronatest?

Klem,

Linn 💙

Om du har lyst til å se mer av hverdagen vår eller være med oss på oppturene, nedturene, fjellturene og bærturene – følg oss gjerne på FruBeversHverdag på Facebook 😍

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.