Storfint besøk i badelandet, PetterKanin prøvde å stikke av og Pokémon 😍

Fredag var dagen guttene har ventet på omtrent hele sommeren. Da kom nemlig de store heltene deres på besøk. Filip og Magnus.

4 åringen var mest opptatt av han faktisk skulle bli hentet i barnehagen av dem. Mens 7 åringen var virkelig skuffet over han ikke ble hentet på skolen. Uansett vi kom hjem omtrent likt og jubelen stod i taket! De ble ropt etter, alle hadde noe de skulle vise frem. Alle ville ha dem på sine rom. Det gikk mye i Pokémon og Nerf for å si det sånn 🤭

Storfint besøk i badelandet, [FruBeversHverdag]

Storfint besøk i badelandet, [FruBeversHverdag]

Middagsønsker til besvær

En hadde ønsket at jeg skulle servere nissegrøt til middag. En annen ønsket pannekaker. Nissegrøt var utelukket i varene følte jeg, og pannekaker… Jeg måtte ha stekt 150 pannekaker om aller mager skulle bli mette 😁 Så jeg kjørte på hjemmelaget pizza.

Storfint besøk i badelandet, [FruBeversHverdag]

Storfint besøk i badelandet, [FruBeversHverdag]

Kort oppsummert ifølge guttene: kult, lek, badeland, vannkrig (her er de veeeldig uenige om hvilket lag som faktisk vant 😂😂) PetterKanin som hoppe rundt i hagen alene (han bruker å være ute, men da i båndet sitt)og mer kult! De så til og med en av de gamle pokemonfilmene til Magnus. De har nemlig vi lånt i sånn ca 2 år 🤭 Guttene syns det var veldig stas med besøk!

Hvordan var din fredag? Har du ferie enda? Eller er du tilbake i hverdagen? 

 

Klem,

Linn 💙

Om du har lyst til å se mer av hverdagen vår eller være med oss på supturene, oppturene, nedturene og bærturen – følg oss gjerne på FruBeversHverdag på Facebook 😍

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.