På biljakt med @frubevershverdag

Biljakt til 5 barnsmamma’n! [fra 🚗 til 🚌]

I flere år (les: flere barn) har jeg klødd meg i hodet mang en gang på jakt etter riktig familiebil for oss.
Utfordringen har vært å få plass til alle bilstoler og vogner. Nå er ikke vogn noe must lenger og det hjelper veldig. Likevel er det ikke mange biler som er aktuelle for oss med tanke på våre ønsker og behov.

Ny konebil // 5 barnsmamma

Ny konebil // 5 barnsmamma

Velge vogn etter bilen eller bilen etter vognen 😂?

Da jeg ble mamma første gangen kjøpte jeg vogn først. Så bil. Det viste seg at vognen (en OTH Urban Jungle) ikke kom inn i bagasjerommet på bilen, en Audi A3. Den manglet et par cm. Uansett hvordan jeg vred og vrikket på vognen, lot deg seg ikke gjøre. Det endte med at jeg kjøpte en ny bil…

Det var den gangen jeg var ung, dum og ikke tenkte lenger 😂 Nå er jeg gammel og tenker lengre fremover. I fjor vår fikk jeg låne to perfekte konebilerHadde jeg bare hatt en haug av penger, skulle jeg gjerne kjøpt begge to 😂 Men dessverre har jeg ikke det.

Nå har jeg vært å sett på et par biler og funnet ut at jeg (for øyeblikket) har lyst på en Peugeot 5008. Den tror jeg passer oss.  Jeg har også sett på EL biler, en Nissan E ett-eller-annet. Men den likte jeg rett og slett ikke utseende på.

Hvordan valgte du nettopp den bilen du har? Hva var avgjørende for valget ditt?

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Biljakt til 5 barnsmamma’n! [fra 🚗 til 🚌]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.