Superhelt besøk @FrubeversHverdag

Ekte Superhelter (Kongen og Kronprinsen ) på besøk! #hverdagslykke når man er liten!

Lørdag hadde vi ekte superhelt besøk, av både Kongen av barnehagen og hans bestevenn Filip, Kronprinsen av barnehagen.

De 3 midterste guttene anser disse guttene som superhelter! Lørdag var altså en dag vi hadde talt ned til i nesten 5 dager – og det er leeenge når man er liten. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg fikk spørsmålet «Hvor lenge er det til Magnus og Filip kommer, mamma»? Eller «tror du de er på vei nå»?

Nesten som en #temabursdag 🥳

At disse to hadde lyst til å tilbringe store deler av lørdagen sammen med guttene og oss, var skikkelig kult! Det ble nesten som en barnebursdag med pokemon, pølser og boller. De ble utfordret i sjakk, papirflykonkurranse og memory spill.
Nå har jeg endelig fått overvære en ekte pokemon-kamp også. Dette har jeg nemlig hørt sååå mye om fra barnehagen. Da måtte pokemon kostymene frem. (Og Filip fikk selvsagt sitt eget pokemon kostyme, han også)

Superhelt besøk @FrubeversHverdag

Superhelt besøk @FrubeversHverdag

Magnus ble fort en helt for guttene og det snakkes stadig om han, til tross for at han ikke jobber i barnehagen lenger. Det jeg syns er ekstra koselig, er at Oskar har virkelig funnet tonen med Filip. Og han som er så sær når det kommer til mennesker 😂 Jeg var brått redd jeg måtte ha tilvenning i barnehagen frem til jul, men det slapp jeg. Mye takket være Filip. Dette er virkelig to gode gutter som genuint er glade i guttene. Og vi er heldige som har hatt besøk av de.

 

Hvordan var din lørdag? Hva gjorde du?
Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.