Dagens Halloween tips :DIY mumielykter

Dagens Halloween tips 1/7 🎃; DIY mumielykter!

Å kjøpe Halloween pynt kan fort bli dyrt. Selv om det bare er litt småpenger her og der. I løpet av årene har vi laget mye pynt selv. Det enkle er ofte det beste! Og billigste. I dagene frem mot Halloween skal jeg dele noen enkle, men morsomme DIY ting du kan gjøre sammen med barna. (Eller alene)

Dagens Halloween tips

DIY mumielykter! Trolig har du det du trenger hjemme. Bruk tomme syltetøyglass, babymatglass eller hva enn du måtte ha. Surr litt gasbind rundt. Eller bruk sportstape. Øyne kan du enten lime på eller tegne med sort tusj. Sett telys oppi.

Dagens Halloween tips :DIY mumielykter

Dagens Halloween tips :DIY mumielykter

Har du laget mumielykter før?

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Dagens Halloween tips 1/7 🎃; DIY mumielykter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.