Gastroskopi // utredning @FruBevershverdag

[gastroskopi] «dagfylla» har skylden – Helt om dagen, helt om natten!

Hvor irriterende er ikke dette? Jeg har ligget å vridd på meg i sengen siden klokken 22.30. Da var jeg så trøtt at jeg ikke orket å se videre på filmen vi så på en gang. Deilig å legge seg passe tidlig og være uthvilt imogen, tenkte jeg.

Etter litt for mye beroligende og gastroskopi (jeg husker ikke at jeg gjorde dette, men jeg har visstnok gjort det) – så sluknet jeg på sofaen et par timer. Bråvåknet på ettermiddagen og skjønte ikke hvor jeg var. Hjemme sa du? Jeg lå nettopp på sykehusbenken og snakket med legen…

 

Uansett de timene jeg var slått ut, skulle jeg gjerne vært foruten akkurat nå. Klokken var 02.37. For nå har jeg talt sauer, sjekket nyheter og yr opptil flere ganger (kan jo hende at været endrer seg). Nå er jeg blitt sulten og. Dumme meg, var innom Instagram. Bare masse deilig matbilder! Overalt. Nå har jeg tenkt på å gå ned på kjøkkenet, for å finne noe fristende i et kvarter. (Et kvarter jeg brukte på å blogge istenfor å spise)  kaster jeg bare inn håndkleet å går å ser hva som frister!

God natt til deg – håper du får sove langt mer enn meg 😴

Nattaklem fra «pasienten»

 

 

 

 

 

Annonser

6 kommentarer til “[gastroskopi] «dagfylla» har skylden – Helt om dagen, helt om natten!

 1. Magnhild

  Du har nok hatt litt uflaks med all den beroligende du fikk i går. Vanligvis blir man ikke så utslått av den type bedøvelse. Håper dagen idag er bedre, og klanen oppfører seg pent så du får hentet deg inn. Å være mamma til 5 barn krever sin kvinne 🙂

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   jeg er glad for at legen tok redselen mkn for undersøkelsen på alvor og doblet dosen, for det gjorde at jeg ikke følte noe. Så jeg tåler det altså, men 3,5 timer søvn gjør sitt 🤪 Nesten som om jeg fortsatt har litt beroligende innabords! Ha ha!
   Her har vk hatt en kreativ start på lørdagen – så vi storkoser oss alle sammen!
   God lørdag til deg!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.