Så lett får du lengre, fyldigere i sommer!

(annonse // XLash Costemtics)

Jeg har alltid drømt om lange, flagrende øyevipper! Selv guttene mine har lengre øyevipper enn meg! Jeg blir (nesten) misunnelig når jeg ser andre med de lange, fine øyevippene. Da jeg var yngre prøvde jeg det meste av mascara som lovet lengre, fyldigere øyevipper. Det store resultatet uteble og jeg har knapt brukt mascara siden… Jeg har satt på vipper en gang, men det var litt ekkelt å ha på og så er det kostbart. Så jeg har ikke gjort det mer for å si det sånn. For få dager siden snakket jeg med en dame som gjør vippebøy, men hun mente mine var for korte. At de rett og slett ville stå ut bare og ikke få den fine bøyen.

Nå har jeg hørt at genetikken ikke er på min side heller, så med årene har jeg bare innfunnet meg i at de er som de er, det er ikke noe å få gjort med det.

Det finnes en løsning – selv for meg

XLash cosmetics 💙

Skjermdump xlash cosmetics 💙

Så kom jeg over XLash costemtics vippeserum! Et vegansk, skånsomt vippeserum som lover meg lange, fyldige øyevipper innen 28 dager! Vippeserumet påføres som en eyeliner og det er så lett at selv jeg klarer det. Når jeg ser på før og etter – bildene, så må jeg si at jeg får veldig lyst til å prøve dette jeg også!

XLash cosmetics 💙

XLash cosmetics 💙

Om du også har lyst på lengre, fyldigere øyevipper, anbefaler jeg deg å sjekke ut siden til XLash vippeserum, for nå får du minus 20 % rabatt!

Har du prøvd vippeserum før? Hva er din erfaring? 

God kveld i stuen til deg!
Klem,

Linn

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.