Hvorfor sove inne, når man kan sove ute? Lurer 5 åringen på …

I flere måneder nå har en av guttene spurt meg om vi kan sove i lavvo’n. Jeg har svart at det er for kaldt, for soveposene våre er ikke varme nok når det er minusgrader ute. Så fort det ikke er nattefrost, har jeg lagt til.

Første natten ute ⛺️ - påskekos! [FruBeversHverdag]

Første natten ute ⛺️ – påskekos! [FruBeversHverdag]

Glam-camp på terrassen ⛺️

Det var under første lockdown ifjor, at vi først sov ute ifjor. Da sov vi på sofaen ute, i hengekøyen, i teltet, i lavvo’n. Overalt det passet seg.

Nå har vi funnet frem det lille 2 mannsteltet og satt det på terrassen. Jeg fant ikke liggeunderlagene våre, så jeg brukte madrassene deres og det er jeg glad for. Da vi våknet i dag var nemlig deler av teltet frosset. Så det hadde tydeligvis vært kaldt.

Første natten ute ⛺️ - påskekos! [FruBeversHverdag]

Første natten ute ⛺️ – påskekos! [FruBeversHverdag]

Planen var at de 3 mellomste skulle campe i teltet, for som sagt, det er er lite 2 mannstelt. Jeg skulle henge og dingle i hengekøyen. Varmeflaske var fylt med varmt vann, for å varme små føtter i soveposene. Dette bruker jeg å gjøre uansett årstid, for det verste jeg vet, er å fryse. Tynt ull innerst på kroppen og hjemmestrikket ull utenpå. Soveposer og en ekstra vinterdyne på deling til. Ingen frøs! Det var heller motsatt!

Første natten ute ⛺️ - påskekos! [FruBeversHverdag]

Morgenkaffen 💛

Å ligge sånn, midt på terrassen. Mellom dinosaurer, trehytta og leker – ja, det er ganske deilig altså! Spesielt å våkne. Høre på fuglene som kvitrer ( en av guttene syns det var litt irriterende 🤭) og nyte.

Nå er det snart tid for en dagens første eggejakt og guttene gleder seg sååå mye! 

God påskeaften til deg!

Når sov du sist ute?
Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.