Vinterferiekos, egentid og baketerapi 🥐 FruBeversHverdag

Vinterferiekos, alenetid og baketerapi 🥐!

Jeg hadde planlagt å lage opp en stor porsjon med horn denne uken, for jeg ble tipset om at flere av dere bruker å lage det for å fryse ned. Genialt, syns jeg. For det passer både i matpakken på skolen men også som turmat. Perfekt å varme på bålpannen/bålet.

Alenetid og baketerapi

Ukens første dag hentet jeg 6 åringen tidlig på sfo, for han skulle nemlig hjelpe meg å lage horn. Det passet strålende, for 7 åringen hadde avtalt med en klassevenn at de skulle være sammen etter skolen. Jeg prøver å tilbringe litt tid alene med guttene, for jeg vet de trenger det innimellom. Dessuten er det jo veldig koselig når de er med på kjøkkenet!

Vinterferiekos, egentid og baketerapi 🥐 FruBeversHverdag

Vinterferiekos, egentid og baketerapi 🥐 FruBeversHverdag

Og når sant skal sies, er dette de «fineste» horna jeg har laget. Altså i formen. Men fortsatt har jeg litt å lære på rullingen 😅

Vinterferiekos, egentid og baketerapi 🥐 FruBeversHverdag

Vinterferiekos, egentid og baketerapi 🥐 FruBeversHverdag

Hva gjør du når du skal koble av?

Ha en deilig dag, enten du har vinterferie eller ikke.
Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.