På topptur med guttene ⛰ Høstferiekos!

 

Lørdag samlet vi oss og gikk på en spontan liten topptur! Med oss var tante Pluto & guttene og bestefar & tata. Toppen vi hadde som mål å komme oss på heter Bjørnåsen / Bjørnehula!

Topptur i høstferien ⛰ [FruBeversHverdag]

Topptur i høstferien ⛰ [FruBeversHverdag]

Foruten om minstemann på 11 måneder i bæremeis, gikk alle andre hele veien opp (og ned) selv. Jeg er mektig imponert! For til tider var det ganske så ulendt terreng. Skogen er virkelig fantastisk på denne årstiden med alle de flotte fargene! Vi så masse rare sopp, spiste noen blader som tante Pluto lovet var spiselige og fant blåbær!

Topptur i høstferien ⛰ [FruBeversHverdag]

Topptur i høstferien ⛰ [FruBeversHverdag]


Jeg var turguide og lovet fantastisk utsikt! Faktisk hele veien til Tofte, hvor jeg har tilbrakt masse tid hos alle mine besteforeldre i barndommen. Dessverre var det grått og overskyet så vi fikk dessverre ikke sett så langt. Men utsikten rett ned og over vannet, var super.

Topptur i høstferien ⛰ [FruBeversHverdag]

Topptur i høstferien ⛰ [FruBeversHverdag]

Med oss i sekken hadde vi selvsagt med oss masse godt! 5 termos med kakao, vann, pølser og tilbehør og selvsagt litt sjokolade. Sjokoladen var veldig god å ha som bestikkelse på veien nedover da flere i turfølge begynte å bli slitne. Og vi fikk feil vei ned og bommet fullstendig på hjemturen. Vi kom ned på helt motsatt side av der vi parkerte. Så det endte med at bestefar og Pappa’n måtte gå rundt å hente bilene mens vi andre lekte rundt.

Topptur i høstferien ⛰ [FruBeversHverdag]

Topptur i høstferien ⛰ [FruBeversHverdag]

Det var ikke den store toppturen, men topptur er topptur! Hvordan har din høstferie vært?


Klem,

Linn 💙

Om du har lyst til å se mer av hverdagen vår eller være med oss tur- følg oss gjerne på FruBeversHverdag på Facebook 😍

 

 

 

Én kommentar til “På topptur med guttene ⛰ Høstferiekos!

  1. Linda Hagen

    Det hørtes ut som en kjempefin tur! Høsten er så magisk, og neste trafikkfarlig fordi det er så mye vakkert å se på! Bra jobba å ta med hele gjengen på tur. Tipper det var endel sliten unger da dere kom hjem, så kanskje dere fikk en rolig kveld 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.