[DIY] Kreativ ettermiddag: Juleverksted på budsjett! 🎅🏻

Her flyr dagene unna og plutselig er det julaften! Ikke det at det gjør noe, for jeg begynner å bli klar jeg altså. Denne førjulstiden har vært ganske avslappet. Vi har pepperkaker 3 ganger allerede! Idag er planen å pynte pepperkakehuset – om guttene har lyst. Så vi fyller ettermiddagene med glede og kos.

Gjenbruk og inspirasjon

Jeg er stor fan av å gjenbruke og ikke bruke alt for mye penger på pynt til en hver anledning. Her har jeg 3 supre tips til juleverksted på budsjett! Trolig har du det du trenger hjemme allerede.

Tips 1: Tidligere i uken laget vi julehus av tomme melkekartonger. Fint å kunne bruke det man allerede har, ikke sant? Inspirert av Øisteins tegneblyant! jeg limte to og to melkekartonger ( i ulike høyder ) og klippet en kartongkortbit og limte under melkekartonengene. For at de skal stå stødigere. Vi hadde ymse farger og guttene malte med stor iver. Det var moro å se hvor forskjellige husene ble til slutt.

Jeg spraylakkerte alle husene hvite på forhånd, av den enkle grunn at jeg ikke nok hvitmaling, og at det skulle gå litt fortere. For sprayen hadde jeg allerede.

Juleverksted på budsjett / kreativ DIY @frubevershverdag

Juleverksted på budsjett / kreativ DIY @frubevershverdag

Tips 2: Som vi har gjort før, laget vi julehilsen til de voksne i barnehagen av tomme syltetøyglassGuttene skrev navnene og tegnet med «glass»-tusjer og pyntet med juleklistremerker. Etterpå fylte vi de med deilig sjokolade. Enklere julehilsen finnes knapt!

Juleverksted på budsjett / kreativ DIY @frubevershverdag

Juleverksted på budsjett / kreativ DIY @frubevershverdag

Tips 3: Perle julemotiv! Kjempefine henge på juletre eller henge på julegaven som hangtags. Denne perlen her er det faktisk Jonathan som har laget helt selv (uten motiv bak), men med god hjelp fra en i barnehagen.

Sosialt juleverksted

Det er alltid koselig å ha juleverksted sammen. Hva med å invitere noen venner til sosialt juleverksted. Kanskje kombinere med pepperkaker og gløgg? Eller nissegrøt?

Hva er ditt barndomsminne når det kommer til juleverksted da du var liten? Mitt er definitivt dorull-nisser!

 

Klem,

Linn 💙

 

Ps! Har du deltatt i trekningen om gavekortet på 500-: fra lommebokbutikken? Om ikke gjør det på FruBeversHverdag @Facebook! Vinneren trekkes IKVELD, onsdag kl 21, så skynd deg å bli med! 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.