Black friday - Black out?

BLACK FRIDAY: krangling & shopping fruBever style 💰 !

 Er alltid en unnskyldning for å få oss til å handle (mye mer) men idag tok det helt av! Tenkte jeg skulle hive meg inn i dette black friday-kaoset! Etter å ha kjørt rundt på parkeringsplassen på kjøpesenteret fant jeg endelig en ledig plass: familieparkering. Stod å ventet på at bilen som skulle ut, kjørte og var på vei inn. Men hva skjer? Tror du ikke det kom en gammel-bestemor dame i sin flotte, sorte SUV, og tok plassen min? 

 

Stoppet bilen og ventet på at hun kom ut av bilen og gjorde henne oppmerksom på at hun hadde parkert på FAMILiE PARKERiNG! Svaret jeg fikk provoserte meg voldsomt » men jeg HAR barnesetene i bilen «! Jeg så på Daniel som satt i bilen med meg og på alle tre barnesetene jeg har i baksetet i min bil og videre ned på den meget gravide magen min … Ba henne pent om å flytte bilen da parkeringsplassen er forbeholdt familier MED barn i bilen! Da fnøs hun bare og satt seg furten inn i bilen sin og startet jakten på ny parkeringsplass. Er det mulig?! 
 

FAMILIE parkering – ikke for bestemor med barnesetet i bilen UTEN barnebarn!

  

Nå var vi klare for black friday shopping! Her er resultatet av vår crazy, shopping idag: 

black friday shopping a la frubever

Har du / hva har du Shoppet idag? Like nyttig som meg? 😜

God helg! 

L 💙

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.