Tilbake på Rikshospitalet, barneavdelingen KAB2 …

Lille Markus og jeg var tilbake på Rikshospitalet igår, men bare på besøk. Ingen undersøkelser eller oppfølging. Først og fremst var det for å møte Eirin, en annen mamma (og pappa) vi ble kjent med da vi var der. Hennes superskjønne, lille sønn blir overflyttet til sykehuset på hjemstedet sitt idag, før de kommer tilbake til Rikshospitalet igjen om en stund. Derfor ville jeg gjerne møte de før de dro, det var veldig koselig!

Mens vi var der kunne jeg likså godt ta med alle luene, pannebåndene, sukkertøyene og lepomadene fra Riis bilglass, som de ønsket at jeg skulle gi til barna på avdelingen. I tillegg vant jeg en eske med Frost såpeblobler fra Pynt til fest, som jeg også ga bort. Tidligere var jeg innom med en bønsj med små premier som barna kan få etter for eksempel prøvetakning. Les det innlegget: HER!  Søte og gode Sofie fikk hele esken og ble veldig glad!

Tipp topp, tommel opp!

Tipp topp, tommel opp!

image

 

Det var litt rart å være tilbake, alle følelsene som dukket opp, bare av å se inngangen til barneavdelingen KAB2. Alle som jobber der, alle i Markus sitt team, de vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt 💙 I (minst) 10 år fremover vil Markus følges opp her, så dette er ikke siste gangen vi er her. Først oppfølging vil være i April og på en annen avdeling, BAMS3 for barn med kreft og blodsykdommer.

L 💙

 

 

 

2 kommentarer til “Tilbake på Rikshospitalet, barneavdelingen KAB2 …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.