Når Bettan ønsker lykke til på kreftkontrollen … 🎗

SuperM har hatt nok en kontroll. Kvelden før er alltid litt rar, fordi vi begge begynner å tenke på hva som skal skje dagen etterpå. Denne gangen var jeg ikke helt forberedt, for vi skulle ikke til gode, gamle Rikshospitalet – men til lokal sykehuset, for en mellomkontroll. Alt vi visste var at vi skulle møte en overlege, med samme navn som M. Det syns han var morsomt.

Mens vi venter

Når Bettan ønsker lykke til på kreftokontrollen 🎗 FruBeversHverdag

Mens vi venter …

Vi ble henvist til en ventesone. Der ble vi sittende å se på Sykehusklovnene som rigget opp til en minikonsert rett utenfor. Plutselig kom Bettan gående forbi. Det rare var at M kjente henne igjen fra vi på Allsang på grensenFordi vi snakket om at hun hadde så fin kjole på seg. (Og han har sett den episoden x antall ganger 😅) Hyggelig og varm dame, som satte seg ned med Markus. 

Når Bettan ønsker lykke til på kreftokontrollen 🎗 FruBeversHverdag

Når Bettan ønsker lykke til på kreftokontrollen 🎗

Jeg er så stolt!

Jeg sa det til han flere ganger  veien ut av sykehuset, at jeg var så himla stolt over han! For han svarte legen selv, lot seg undersøke, han var tålmodig som bare det da vi måtte vente en evighet på å ta blodprøver. Han gjorde alt han skulle 💙

Vi feirer alltid

Jeg er noe overtroisk av meg. Har jeg gjort en ting før og fått gode resultater av det, så gjentar jeg det 🤭 En av tingene vi alltid gjør etter en kontroll, er å feire på Mc Donalds. For husk, da har han fastet siden kvelden før og er rimelig sulten!

Nå gjenstår det å vente en ukes tid på svarene 🤞🏼
God helg til deg!
Klem,

Linn 💙

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.