En natt i naturen 🏕 – kortreist glam camp!

Her har vi allerede sovet i telt på terrassen og sovet i hengekøyer ute opptil flere ganger i år. En av guttene har til og med sovet i telt på rommet sitt med bestevennen sin.  Å campe er jo så gøy!

Teltet blir brukt titt og ofte. Oftest ute 🙂 Men det har hendt at det har stått på et av rommene deres eller i TV stuen oppe. Det jo bare fint at de liker å sove i telt. Litt kjipt at de blir vant til tykke, myke og deilig madrasser. For det kommer ikke til å skje den dagen vi camper i skogen 🤭 Men litt glam camp hjemme er innenfor det.

Glam camp ⛺️ [FruBeversHverdag]

Glam camp – kan være å campe på rommet ditt 🏕

De våknet tidlig, mulig det var fuglene som vekker dem. Eller kanskje varmen? De syns også det var litt varmt når solen kom opp, men de var blide og fornøyde med å ha sovet ute. Igjen. Jeg begynner å tro at jeg liker best å sove ute når det er kaldere i luften. Når det er 20 varmegrader frister det ikke akkurat å krype ned i soveposen … For jeg innser jo at når vi skal på camping i skogen, da kommer jeg ikke til å ta med verken dyner, puter eller madrasser fra sengene våre.

Hva er dine sommerplaner i år?

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.