En våt 💦, varm ☀️helg med krangling 🥵!

Helgen har virkelig gitt oss strålende sol og skikkelig sommerfeeling! Det har vært kjempevarmt!
Som følge av det har vi (endelig) funnet frem «vanngunnerne»! De har ligget i skapet i gangen siden ifjor sommer og hver eneste gang han har sett de, har han spurt «kan vi leke med vanngunnerne idag da, mamma?» Gjett om de ble glade da vanngunnerne ble funnet frem i helgen! #vannkrig de lux!

Pinsehelgen 🥰 [FruBeversHverdag]

Pinsehelgen 🥰 [FruBeversHverdag]

Lørdag til søndag var jeg alene med gjengen. Da fikk både de og jeg kjørt oss 😅 Lørdag startet med et skikkelig smell i god tid før klokken 6! Selvsagt sovnet alle alt for sent kvelden før, så da passer det alltid fint å våkne før fuglene fiser… Men da var det en som var klar for nye eventyr og vekket alle brødrene sine. Drømmefrokosten bestod av donuts. Fortsatt trøtte i trynet, men ingen sure miner. Fra klokken 9 var vi ute og på vei til skolen for å plukke granskudd. Fortsatt god stemning.

Pinsehelgen 🥰 [FruBeversHverdag]

Pinsehelgen 🥰 [FruBeversHverdag]

Etterhvert som det nærmet seg ettermiddag ble stemningen gravis dårligere. Guttene var tydelig trøtte. Det samme var jeg. Sa jeg en ting. Sa de noe annet. Det ble omtrent 3. verdenskrig fordi en ikke fikk drikke først. Eller fordi en annen ikke ville dusje. Og sånn fortsatte vi å småkrangle helt til kvelden. Som kvelden i forveien, ble det like sent…
Er det lov å si jeg var litt glad da de (endelig) sovnet for kvelden?

Pinsehelgen 🥰 [FruBeversHverdag]

Pinsehelgen 🥰 [FruBeversHverdag]

Repeat fra lørdagen?

Idag våknet han jammen like tidlig. Hva skjer? Han har tydeligvis ikke fått med seg at vi sover til ihvertfall klokken har passert 6. Aller helst 7. Og jeg drømmer om enda litt lengre i helgene. Jeg lovet donuts til frokost, så vi kjørte på med det.
Nå håper jeg bare en god nattssøvn gjør underverker for både små og store og at det blir null krangling idag 🤞🏼

Hvordan har din pinsehelg vært så langt? 

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.