Keeping up with the O.j.’s! @skogen på «jakt» etter blader!

Jeg har innsett for lenge siden, at å holde tempoet guttene holder, er umulig for meg. I løpet av en dag, så er det høyt og lavt omtrent til enhver tid. De kan jo ikke sitte stille. Ikke en gang når vi ser en film, sitter de helt rolig. Ofte står de ved siden av bordet eller hopper og turner i sofaen. Lopper i rompa med andre ord 😁

Keeping up with the O.j.’s ...

Keeping up with the O.j.’s …

Eller idag som da vi var på tur i skogen. De løper avgårde. De er oppe i fjellknausene, henger i trærne og er omtrent uti vannet, for de skal bare se litt nærmere.

Kreativ med ting fra naturen

Vi har nemlig vært ute på jakt. Etter blader. Vi skal lage naturbilder og forsøke å være kreative med ting vi har funnet i naturen. Vi bruker å gjøre det om høsten, blant annet har vi laget høst kort og høstbilder som vi har laget på gul kartong og hengt opp på rommene til guttene. Vi har også funnet disse superfine bjørkestammene og laget denne til klær/avlastning.

Jeg tar naturen inn // DIY

Jeg tar naturen inn // DIY bjørkestammer

Hva er det beste med høsten, syns du? Om du vil vinne super søte matchende luer til deg og den lille – sjekke ut FruBeversHverdag på facebook hvor du  akkurat NÅ kan vinne det!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.