Forleng sommeren på 3 minutter! [uten å bli oransje 😉]

Jeg har en venninne jeg vil fremsnakke. Hun er helt fantastisk, ikke bare er hun 3 barnsmamma, hun totalrenoverer huset sammen med mannen, hun jobber fulltid og hun jobber deltid med Nu Skin hudpleieprodukter. Snakk om å ha mange baller i luften! Og hun får alt til å funke! Den damen imponerer meg!

Nu Skin Insta Glow - min nye favoritt! Forleng sommeren på 3 minutter 🤩

Min fantastiske venninne Stine Madelene 😍

Det er ikke ofte jeg lar meg verken overtale eller inspirere til å bruke tid på egenpleie. (Jeg har nok annet å bruke fritiden på 😂) Har jeg først blitt overtalt eller «lurt» til å kjøpe et produkt, prøver jeg det som regel. Jeg går hardt ut og tror jeg kommer til å fortsette etter 1 uke, men det dabber alltid av. Det vet du som kjenner meg.

Nu Skin Insta Glow - min nye favoritt! Forleng sommeren på 3 minutter 🤩

Nu Skin Insta Glow – min nye favoritt! Forleng sommeren på 3 minutter 🤩 [skulle du være i tvil er det det høyre benet som har fått en dose med Insta Glow!]

Nå har jeg nettopp hentet en pakke med masse deilige produkter hos Stine Madelene. Det første jeg måtte prøve, var selvbruningskremen Insta Glow. Denne har jeg nemlig sett maaange bruke på sosiale medier, og alle skryter den opp i skyene! Særlig tenkte jeg. Her er hvordan jeg så ut etter 1 eneste påføring! Jeg har faktisk bare smurt en gang på ett ben, kan du se hvilket ben jeg har smurt på?

Altså, jeg er faktisk helt overrasket! Jeg har ikke rørt en selvbruningskrem siden jeg var ung og da husker jeg med skrekk den vonde lukten og at jeg ble oransje på hendene. Denne ble jeg verken oransje av og den lukter heller ikke vondt.

Om du ønsker å forlenge sommeren bare bittelitt, som meg, prøv  Insta Glow! 🤩

Sjekk gjerne ut hennes Facebook side BEAUTY Secrets by Stine Madelene (Nu Skin)!

Hva er ditt forhold til selvbruningskrem?

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer til “Forleng sommeren på 3 minutter! [uten å bli oransje 😉]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.