Lykken er å få en tegning ! [og tips til smart oppbevaring av den]

Dersom du har barn, er du sikkert godt vant til å få daglige kunstverk fra barnehagen eller skolen. Her masseproduserer guttene tegninger! Guttene tegner så mye at vi har tapetsert soverommet deres med tegninger!

Ifjor sommer var de 3 mellomste veldig opptatt av å lære å skrive navnene sine! På egen oppfordring. Jeg ville aldri pushet de, men motiverer de selvsagt i og med at de syns det er morsomt! Selv 3 åringen kan skrive navnet sitt! Og det er stas, skal jeg si deg! 6 åringen har kunnet skrive navnet sitt lenge og har utfordret seg selv med alfabetet. Han kan alle bokstavene og syns det er kult å skrive.

Sommer @FruBeversHverdag

Frubevershverdag // logo // aktivitet å gjøre med barna

I sommer har han skrevet sommerhilsner i hopetall! Er han ikke flink? Helt objektivt sett, syns jeg han selvsagt tegner og skriver de hyggeligste tegningene! Jeg blir glad for klussedull-tegninger, men sånne her. Hvor han bruker god tid og fantasi … Da blir jeg lykkelig!

Tips til kreativ aktivitet med barn // sommer

Tips til kreativ aktivitet med barn // sommer

Hvordan tar du vare på tegninger og andre ting barnet ditt har laget opp i gjennom årene? Jeg har alt i bokser på et av gjesterommet. Hver gutt har sin boks. Oppi der legger jeg de guttene selv ønsker å ta vare på.

God kveld til deg!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

2 kommentarer til “Lykken er å få en tegning ! [og tips til smart oppbevaring av den]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.