Masseproduksjon / tips: tapetsere barnerommet med tegninger .. Eller?

Her er det masseproduksjon av tegninger! Ikke bare tegnes det flittig hjemme men også i barnehagen. Faktisk så mye at jeg ba barnehagen bremse litt. Her er kun en ukes produksjon av gjengen! 1uke!! Hva skal man så gjøre med så mange tegninger?

FruBeversHverdag // kreative barn

FruBeversHverdag // kreative barn Interiøtips eller interiørBOM? Jeg har bare samlet alle sammen på kjøkkenet. Helt til Sebastian spurte om vi ikke skulle henge opp alle sammen på rommet. Hm… (Det hadde faktisk vært mulig å tapetsere hele rommet deres med fargerike tegninger. Jeg slo den tanken fort fra meg.) Vi gikk sammen igjennom hele bunken med kunstverk, det er viktig å vite hvem som har tegnet hvilket tegning. Tenk om en annen bror fikk feil tegning på sitt rom…

FruBeversHverdag // kreative barn

FruBeversHverdag // kreative barn

Sånn ser det altså ut på rommene deres nå. Jeg må innrømme at jeg liker det godt. Det er koselig å ha deres kunstverk på veggen (taket)! Enda morsommere er det å høre når de forteller hva de har tegnet og hvilket fantasi de har.

FruBeversHverdag // kreative barn

FruBeversHverdag // kreative barn

Jeg har siden alle startet i barnehagen hatt en perm, (til hver av de) hvor jeg har satt inn tegninger / maleri de har vært ekstra fornøyde med. Men jammen er ikke de fulle også. Vet det er flere som har en tegning i en ramme og når det kommer en ny, så byttes den ut.

Tar du vare på alt? Eller kaster du de uten dårlig samvittighet? Hvordan gjør du det med kunstverk fra din håpefulle? 

Ha en god, kreativ dag!

Klem,

Linn 🖍

 

Ps, jeg blir hoppende glad om du vil følge oss på Facebook siden vår

 

 

 

 

2 kommentarer til “Masseproduksjon / tips: tapetsere barnerommet med tegninger .. Eller?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.