#buzzador #ellaskitchennorgen

Oskar (7 mnd) om mat og sånt!

*buzzador tester*

Jeg vokser i rakettfart! Jeg er 7 måneder allerede og har for alvor oppdaget at det finnes noe annet enn puppen. Omtrent daglig så oppdager jeg nye smaker. Noe liker jeg,  mens annet bare kniper jeg igjen munnen når jeg får.

#buzzador #ellaskitchennorge

#buzzador #ellaskitchennorge

Nylig fikk jeg smake Ellas Kitchens økologiske middager. Jeg fikk to smaker, den ene vegatar risotto, den andre meksikansk kylling. Sistnevnte falt virkelig i smak! Den smaker faktisk litt! Det er småbiter, ikke helt flytende og passer fra 7 måneder. Om du har en liten baby som jeg er, så prøv det i stedenfor ribbe til jul- kanskje det faller i smak!

Nå må jeg gå, mamma sier jeg skal få litt mat! Jeg håper det er litt meksikansk kylling – for det er så nam!

Klem,

Oskar 🍽

#buzzador #ellaskitchennorgen

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Oskar (7 mnd) om mat og sånt!

 1. Monica BJ

  Herlig 😉 Artig å lese disse innleggene fra Oscar 😉 jeg har ei som gaper uansett hva slags mat vi gir. Forløpig, jeg tror ikke det fortsetter i all tid, men ho har nå likt alt vi har gitt 😉

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Hva gir du henne? Her tilbyr vi Oskar det meste, innenfor rimelighetens grenser og med tanke på at han bare har 2 små tenner, men han er ganske sær altså! Grøt prøver jeg med innimellom, men han nekter å gape 👶🏻
   Middagsmat liker han veldig godt, men kan ikke spise middag til frokost liksom 🤭

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.