Oskar (7 mnd) om mat, middaspupp og flytting! Gjesteinnlegg // verdens sett igjennom babys øyne 👶🏻

Hvor ble den siste måneden av? Ikke har jeg stresset med julekalendere– de 6 jeg hadde planer om å lage, ble laget for litt siden. Uten stress! Ikke har jeg gjort noe spesielt annet enn vanlig heller. Likevel flyr tiden i ekspressfart. Oskar er nå 7 måneder og jeg kunne for alvor ønske at tiden kunne bremse ned litt. Vel, det ønske får jeg ikke oppfylt uansett hvor mye jeg ønsker meg.

Her kommer månedens gjestinnlegg fra Oskar.

Hei på deg!

Så hyggelig at du vil lese mitt lille oppdateringsinnlegg! Har du lest «Gap opp, sa mamma» mitt forrige innlegg? Det går nemlig i mye av det samme nå. Mat! Mamma gir meg mye rart. Brød for eksempel. Jeg liker det. Men det er rart. Hun startet med å gi meg tørre, kjipe brødskiver – men hun har endelig skjønt at jeg liker pålegg, jeg også. (Som om hun ville spist tørr brød, uten noenting på. Særlig) Jeg får også middag, altså mat, ikke bare middagspupp. Jeg spiser mye av det de brødrene mine spiser. Jeg har ikke noe favoritt enda. Det er ganske morsomt å vokse! For jeg får smake noe nytt hele tiden. Brødrene mine vil gjerne dele alt med meg, men mamma sier ofte at jeg er for liten.

Gjestinnlegg Oskar // verden sett igjennom babys øyne

Gjestinnlegg Oskar // verden sett igjennom babys øyne

Mamma har sagt at jeg snart skal flytte. Flytte ut av mamma og pappa sitt trygge soverom og inn på mit eget rom. Heleigvis har Markus fortalt meg at vi skal dele soverom. Det tror jeg blir koselig. Kanskje han kommer til meg om jeg blir redd om natten. Hun har allerede gjort klart sengen min, med den fine sengeslangen jeg fikk Angelique og favorittbamsen min. Alt er klart. Nå er det bare selve flyttingen igjen.

Håper du har det bare bra! Legg gjerne igjen en liten kommentar om du liker gjesteinnleggene mine. Ellers ønsker jeg deg en riktig fin dag!

Klem

Oskar 7 mnd 💙

 

 

 

 

 

2 kommentarer til “Oskar (7 mnd) om mat, middaspupp og flytting! Gjesteinnlegg // verdens sett igjennom babys øyne 👶🏻

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.