«gap opp» sier mamma stadig vekk, mens hun rekker skjeen mot meg … Barneblikk // gjesteinnlegg • verden sett gjennom Oskar ( 6 mnd) øyne!

Oskar er nå blitt er halvt år! Tiden flyr avgårde. For hver dag vokser han bittelitt, faktisk føles det ut som om han vokser mens han ligger i armene mine!

Her kommer han med sitt faste innslag, som gjestblogger.

Hei på deg!

Jeg er 6 måneder allerede! Hjemme i huset mitt skjer det mye! Storebrødrene mine tuller med meg hele tiden. De liker godt når jeg sitter på fanget deres og «spiser» dem! Da ler de skikkelig godt. Jeg er ikke sikker på om de ler av meg eller med meg. Men de ler, skal jeg si deg. Og det er nettopp spising som er i fokus om dagen. Husker du forrige gjestinnlegg fra meg?  «Gap opp» sa mamma, mens hun prøvde å gi meg grøt men det ville jeg ikke ha! Hun har nå gjort dette hver dag. Opptil flere ganger om dagen. Men jeg nekter, jeg. Hun har til og med prøvd flere smaksvarianter. Fortsatt nekter jeg å gape. Har du smakt den greia hun kaller for grøt? Jeg er sikker på om du smaker, så hadde du gjort som meg. Nektet å gape opp!

Du tror det kanskje ikke, men jeg gaper når hun gir meg andre spennende ting. Som pappas (deler av) lapskaus jeg fikk smake nylig: most potet og gulrot med litt smør. Avokado og banan er noe jeg har smakt og liker. Idag fikk jeg til og med smake litt bolle! Og jeg har smakt pommes frites, for det ga Markus meg!

Idag var jeg på helsestasjonen. Der veiet de meg og vet du hva? Jeg veier 8400 gram! Slå den, du! Jeg er kjempefornøyd med vekten min! Jeg har akkurat begynt å stå på alle fire, for så sterk er jeg blitt. Mamma sier at jeg kanskje begynner å krabbe snart, jeg aner ikke hva det betyr. Så jeg bare smiler til henne. Det gjør jeg stort sett hele tiden. Smiler!

Gjesteinnlegg Oskar 6 mnd // verden sett igjennom babys øyne

Gjesteinnlegg Oskar 6 mnd // verden sett igjennom babys øyne

Det er en ting jeg ikke liker. Det er å ligge i sengen min om natten. Jeg gråter og gråter. Jeg er redd for å være alene. Heldigvis har mamma skjønt hva jeg vil, hun løfter meg forsiktig opp og over i den store sengen, så får jeg ligge trygt inntil mamma. Da sover jeg så godt. Om morgenen kommer Markus inn og han ligger ofte å synger for meg. Mens jeg gurgler og lager lyder. For det er jeg så god på!

Hva er du god ?

Klem,

Oskar 6 måneder 👶🏻

Ps, om du vil følge meg videre, følg meg på Facebook siden vår! Jeg kommer tilbake med mer, snart!

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.