Hvor mange av de 7 slag, baker du til jul? Jeg tror det holder med 1 her 🤭

Pepperkakebaking på høyt nivå!

Forrige uke var guttene ute i gaten å lekte med små venner. De fløy ut og inn hos hverandre. Inn til nabogutten som hadde bakt pepperkaker. De fikk smake og det var bare «såååå godt, mamma!» Med tanke på at jeg har satt flere bolledeiger de siste to ukene, enn til sammen før i livet, så tenkte jeg det ville være en gode ide å bake pepperkaker. Note to self: ikke begynne å bake sent på kvelden. For baking med barn, tar tiiiid!

Bake off @ FruBever // pepperkakebaking

Bake off @ FruBever // pepperkakebaking

Alle guttene syns det er morsomt å bake og hjelpe til på kjøkkenet. Ikledd kokkeluer og forkle var de klare! Allerede før første brett med pepperkaker var stekt, kom spørsmålet om «når skal vi pynte de, mamma» 🤭 Jeg var urutinert og hadde så mye som en eneste seigmann å oppdrive.

Bake off @ FruBever // pepperkakebaking

Bake off @ FruBever // pepperkakebaking

Her i huset bakes det ikke 7 slag til jul. Men det kjøpes! (Det er viktig å kjenne sine egne begrensninger, ikke sant?) I julekalenderen får guttene bake-sett, så vi skal bake pepperkaker ihvertfall en gang til sammen før jul. Tidligere har vi også bakt kransekakepinner. Det satser jeg på å gjøre i år og. Brente mandler skal lages. Det telles kanskje ikke som en av de 7 slagene, men hos oss, teller den med. Med andre ord, får jeg til 3 slag, skal jeg være fornøyd!

Bake off @ FruBever // pepperkakebaking

Denne deigen var faktisk litt for mye pepper i etter min smak. Har du smakt den?

Har du tenkt å bake 7 slag til jul? Hva er julens favorittkake/bakst? 

Klem,

Linn 🎄

 

 

 

 

 

4 kommentarer til “Hvor mange av de 7 slag, baker du til jul? Jeg tror det holder med 1 her 🤭

  1. nina

    brente mandler telles så absolutt med. e får ikke tel å lage det.
    har ikke sju slag, men lage noen som e vet blir spist og som det er artig for ungan å lage. kakemann/fattigmann er en enkel deig og kan pyntes/males farge på etterpå. minste på 2 og største på 5 stoekosa seg i fjor. ellers er det en sort til e må ha og det er sjokoladekjeks og vepsebol (marengs, går ann å kjøpe tpro 123 og blande i mandler og sjokoladebiter. blir farlig godt

    Svar
  2. Hobbyfotograf Miriam

    Blir ikke å bake 7 slag. Men tenker til helgen at jeg og mini setter sammen og pynter peppekakehuset, også blir det å lage peppekaker utover i desember. Blir nok litt baking hos mamma også, som peppekaker og serinakaker.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.