Mer #hverdagslykke x 2!! Nyfødte Oskar har fått en varm gave, fra en bloggleser! Jeg er …

… målløs! Det er kort tid siden Angelique laget sengeslange til Oskar, da jeg ikke fullførte mitt prosjekt «litt tjukk sengeslange». Sengeslangen ligger i sengen hans og der sover han så godt som bare det. Idag fikk jeg en hentelapp og jeg trodde det var noe jeg hadde bestilt til de store guttene. Men det var det ikke. Det var nemlig et supermykt, deilig teppe til Oskar! Strikket med masse kjærlighet og omtanke av nok en fantastisk bloggleser, Grete! Kjære Grete, tusen tusen takk! Jeg blir helt rørt over omtanken din. At du tar deg tid, til å gjøre dette for Oskar og meg. Som er helt fremmede for deg. Jeg setter virkelig stor pris på det!

Made by love - fra en bloggleser til Oskar.

Made by love – fra en bloggleser til Oskar.

Oskar er en heldig liten gutt! Ikke bare er det trofaste blogglesere som sender han gaver. Men også omtenksomme Mammatrend! Derfra har han fått ett flott sett fra Lilli & Leopold. Settet består av bukse, body og lue (se hovedbildet) i deilig, mykt merinoull. Det passer fint nå om sommeren, da det ikke er for tykt. Men kjennes lunt og godt mot kroppen. Fargen er dus, lyseblå og veldig fin. Tusen takk, Pernille 💙

Oskar er knappe 5 uker blitt. Han er en liten god-gutt! Han virker å være veldig tålmodig, lar seg villig holde av sine små storebrødre. Han er nysgjerrig på lydene rundt seg. Og han spiser bra og sover. Vi har hatt en del besøk (døren vår er alltid åpen, for små & store venner og selvsagt familie og vår utvidede familie også kalt #familiesuppa. Heldige Oskar har fått så masse fine barselsgaver. Vi er virkelig heldige som har et fantastisk nettverk rundt oss!

FruBeversHverdag // barselstiden nyfødt baby svangerskap preggo

FruBeversHverdag // barselstiden nyfødt baby svangerskap preggo

Har du vært heldig å oppleve #hverdagslykke i det siste? Hva? Dagens oppfordring: Pay it forward! Gled en som overhodet ikke forventer det – kanskje du selv ender med å bli overrasket med litt hverdagslykke! Hvem vet?

Håper dagen din blir fin!

Klem,

Linn 🙏🏻

 

 

 

 

 

 

6 kommentarer til “Mer #hverdagslykke x 2!! Nyfødte Oskar har fått en varm gave, fra en bloggleser! Jeg er …

  1. Monica BJ

    Så koselig =) Slikt betyr så mye =) JEg har noen jeg kjenner som skal overraskes med et brett hjemmelaga makroner i morgen 😉 Pay it forward =)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.