Gravid update uke 28, baby nr 5 & vektoppgang/ middagstips – NB! ikke særlig barnevennlig …

I hele 3 dager gikk det fint og jeg fulgte vår ukesmeny, som er nyttårsforsettet mitt! Dag 4 bestakk 3 åringen meg og jeg måtte kjøpe Mc Donalds middag! Jepp, han holdt sin del av avtalen og da måtte jeg holde min.

Update: Her er det hverdag preget av sykdom og unntakstilstand. Jeg har også vært uventet, alene med guttene en hel uke. Robert kommer (heldigvis) hjem Ikveld! Det ser vi alle frem til!

Svangerskapet går sin gang. Jeg rekker ikke å sitte å tenke så mye dette svangerskapet. Ukene raser avgårde og det er bare 12 små uker til terminen. Som følge av uker med sykdom på alle barna, måtte jeg utsette forrige kontroll. Fredag var jeg på oppfølging. Svangerskapsbløgningene har heldigvis gitt seg fullstendig. Nå er jeg bare sliten. Trøtt. Veldig trøtt. Jeg ble veldig overrasket over at jeg kun har gått opp 200 gram på over 1 mnd! Det har tross alt vært jul og jeg har dyttet ned på både det ene og det andre. Som du vet er ikke jeg den som bryr meg særlig om det er sunt eller ikke. Har jeg lyst på noe, så spiser jeg det. Min middag fredagskveld var derfor 3 kokkosboller! Som ble inntatt over kjøkkenvasken …. #foretkosthold!

FruBeversHverdag middagstips når du er gravid ...

FruBeversHverdag middagstips når du er gravid …

Hadde du noen rare, spesielle eller sære cravings i svangerskapet?

God søndag!

Klem,

Linn 🤰🏻

 

 

 

 

 

 

 

4 kommentarer til “Gravid update uke 28, baby nr 5 & vektoppgang/ middagstips – NB! ikke særlig barnevennlig …

  1. Monica BJ

    Har man lyst har man lov 😊 bra du får i deg noe 🙂 jeg spiste kilovis med gulrøtter og kiwi i første svangerskap, og ville ha knekkebrød eller fisk i andre svangerskap 🙂 gikk likevel opp ca det dobbelte av anbefalt :p

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.