Scones på 1-2-3! Hva med nystekte scones til helgefrokosten?

#husmorspoeng! Noen ganger får jeg ånden over meg! Idag klinket jeg til med nystekte scones. Ala Toro så klart! Med solsikkefrø, så de er litt grove. Og de smakte skikkelig godt altså! Lune, med smør og ost på! Og blåbær ved siden av! Kanskje et lite tips til søndagsfrokosten imorgen? Det fine er at det går såååå fort å lage de og og før du vet order av det, dufter det deilig i hele huset!

Ha en strålende lørdag! Hva står på planen idag? 

Klem,

Linn 💙

 

Psst, vi åpnet nylig babybutikken FruBeversHvedagBABY – følg oss gjerne på Facebook siden vår! Vi fører kjente merker som Recaro, Nube, iCandy og er eneste importør av BinkySpritz i hele Norge! Titt gjerne innom Facebook siden vår eller showrommet vårt i Moss.

 

 

Annonser

2 tanker om “Scones på 1-2-3! Hva med nystekte scones til helgefrokosten?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.