Jeg ble påkjørt – og var mest opptatt av at ingen så meg !!!

Igår kveld var jeg ute å hente litt sushi. I det jeg gikk ut av restauranten kom det en mann syklende i full fart og ropte «hey!!» Før jeg rekker å tenke meg om, så kræsjer vi, skikkelig kræsjer. Den stakkars syklisten fløy over styret på sykkelen og jeg gikk i bakken. Sushien fløy avgårde og.

Jeg fikk summet meg og kjente hjertet hamre hardt! Var syklisten skadet? Han var nok mest opptatt av at ikke noen skulle se oss, så han kom seg raskt opp på bena. Jeg tror vi hjalp hverandre opp. Jeg forsikret meg om at han ikke hadde skadet seg alvorlig (han syklet uten hjelm – fy!fy!) og han det samme med meg. Foruten et blåmerke i magen etter styret hans og et skrubbsår på armen, slapp jeg unna med skrekken.

Ha en finfin dag selv om det regner litt! PS, trenger du tips til en barnevennlig aktivitet en regnværsdag? ☔️

Klem,

Linn 🍣

Pssst, vi åpnet nylig babybutikken FruBeversHverdagBABY – følg oss gjerne på Facebook! Vi fører kjente, trygge merker som Recaro, Nube, iCandy og er eneste importør til Norge av BinkySpritz! Titt gjerne innom oss!

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.