Avhengig: NESESPRAY med Mentol! Flere?

Jeg har tidligere skrevet om min virkelig store AVHENGIGHET nesespray med menthol. Ikke hvilket som helst nesespray heller, men Otrivin Menthol.

Det er nesten 1 helt år siden jeg skrev det innlegget. Du lurer kanskje på om det er blitt bedre? Nope! Jeg er fortsatt like avhengig! Fortsatt er det det første jeg griper etter om morgenen og det siste jeg tar på, før jeg legger meg. Det skulle ikke forundre meg om jeg tar den i søvne og – for jeg har en under puten og en på nattbordet

I Norge er det superstrengt, man får nemlig kun kjøpe en av gangen. Jeg har prøvd å lure til meg to på samme kvittering, men det har jeg ikke fått. En eneste gang jeg fått lov å kjøpe en til, på egen kvittering! En eneste gang! Nylig ble jeg tipset om at i Sverige kan man kjøpe en 10 (!!) pakk med nesespray – det måtte jeg selvsagt sjekke ut og jammen var det ikke sant! Jeg var i himmelen – både Robert og Pluto trodde det hadde klikket for meg …

Er du avhengig av noe? Kanskje Otrivin menthol du også? 

Ha en strålende dag!

Klem,

Linn 💙

Pst, Ikveld trekker jeg vinneren av give away fra Festkompaniet! Er du bakeglade, så MÅ du delta!

 

Annonser

6 tanker om “Avhengig: NESESPRAY med Mentol! Flere?

  1. Hera

    Hei! Jeg er utrolig avhengig selv… er helt grusomt med norskepriser!! Hvor mye er det du betalte for en 10 pack? 😱

    Svar
  2. Veronique

    Neste gang jeg skal til Sverige må jeg kjøpe det. Er det billigere enn i Norge? Jeg er avhengig av mentol nesespray. Klarer meg ikke en dag uten 🙁

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.