Avlyse bursdag på grunn av en sengeliggende mann?

OK, de siste ukene har ikke vært helt som planlagt. Robert har vært syk, altså skikkelig syk med både det ene og det andre i over 4 uker og endte fredag opp på Akutten. Fortsatt er han stort sett å finne liggende i vater. Bare to dager før vi fikk besøk av min lIkke nevø og søster, hadde vi en stor vannlekkasje fra badet oppe og ned i stuen. Og Markus fikk halvdårlige nyheter etter siste kreftkontroll … Så det har vært mye å tenke på. 

Idag, søndag var det mer feiring for den nybakte 8 åringen. Familieselskap! Et lite øyeblikk vurderte vi å avlyse, på grunn av sykdom og at det ville bli for mye for meg å ordne. Men raskt fant vi ut at det er jo mye enklere når hele familien er tilstedet og kan bidra. Pluto bakte sjokoladekake, etter Daniels ønske. Bestefar tok seg av grillingen og hadde med kaffe. Jeg er evig takknemlig for min fantastiske familie! Vi er en liten familie, men som vi stiller opp for hverandre når det er behov. Det er så deilig med mennesker som bare ser hva som må gjøres. Guttene har storkost seg ute hele dagen med familien. Bursdagsbarnet var strålende fornøyd med sin ny triksesykkel som han fikk! Også matchet den, den nye hjelmen han fikk av lillebrødrene sine! Så merkelig når det er mamma som har koordinert gaveinnkjøpene ✌️

Jeg er glad vi ikke avlyste bursdagen, for det var veldig hyggelig og Daniel var igjen strålende fornøyd!

Hvordan har din søndag vært? Hva har du gjort?

Ps, du husker vel bursdags give awayen hvor du kan vinne et valgfritt kakebildet? Denne trekkes allerede Ikveld kl 21 – Skynd deg å delta!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

6 kommentarer til “Avlyse bursdag på grunn av en sengeliggende mann?

 1. Veronique

  Hva har skjedd med Robert? Jeg har gått tur med Lily, støvsuget huset og slappet av 🙂

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Han har lungebetennelse ++ og våknet plutselig lam i halve ansiktet. Så det var fryktelig ekkelt. Legen trodde det kunne være et slag, men han ble sjekket opp og ned – opptil flere ganger, uten tegn til det! Heldigvis! Det er et virus av noe slag. Skikelig skummelt!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.