Vi flagger igjen for D A N I E L 7 år !

Når noen har bursdag her i huset, så vekkes bursdagsbarnet på sengen med pakker, frokost og sang! Selv om jeg er voksen, så digger jeg bursdager. Det har jeg alltid gjort. Det spiller ingen rolle om det er min egen eller andres bursdag. Bursdag er bursdag og moro! Jeg liker å planlegge og koser meg når jeg er på jakt etter den perfekte bursdagspakken!  Det som stod aller høyest på ønskelisten i år, var triksesparkesykkel. Og ikke hvilket som helst, men nemlig en oransje og svart VX6 PRO triksesparkesykkel! Han hadde på forhånd vist meg hvordan den så ut, så jeg kunne bare gå å kjøpe den. Dette var bursdagsgave fra bestefar, tata og tante Pluto og onkel Øystein. Og desidert den pakken som var kulest!

Klart til bursdagsfrokost 🎈🎉🍰

Klart til bursdagsfrokost 🎈🎉🍰

Med fire små gutter i hus, er det som regel alltid en (-eller flere) som våkner ved 5 tiden og mener vi andre bør våkne og. Til tross av det, hadde jeg på vekking, bare for å være sikker på at jeg våknet før Daniel. Jeg stekte rundstykker og gjorde klart til skikkelig bursdagsfrokost! Jeg vekket / hentet resten av gjengen og sammen gikk vi i tog inn på rommet for å vekke den sovende 7 åringen med bursdagssangen! (Det så ut som om han sov, men han «innrømmet» at han var våken) Det var en koselig morgen. Daniel fikk pakker av alle småbrødrene sine. Sebastian var mest opptatt av å hjelpe Daniel med å pakke opp.

Etter bursdagsfrokosten ble Daniel og de to mellomste levert på skolen og i barnehagen. Med seg hadde han selvsagt med seg sin nye triksesparkesykkel! Jeg begynte å lage pizzaer til den store gullmedaljen. Steker de ferdig nå og varmer bare opp etterpå. Fant ut at det var det enkleste med tanke på at det blir så mange etterpå. Alt som kan gjøres klart på forhånd er bra! Jeg bakte faktisk kaken igår kveld, med god hjelp fra Sebastian og Jonathan, så den skal bare pyntes. I skrivende stund er det kun to timer til bursdagsbarnet er ferdig på skolen for idag –  så her må jeg være meget effektiv! Nå skal jeg lade opp til fest etterpå 🎈🍭🎉💙🍰

Har dere noen tips til kule leker som 6/7 åringer vil like? Kom til å tenke på gode, gamle pakkeleken. Pakket inn tre premier i hver sin pakke, så pakket jeg lag på lag uendelig mange ganger. Andre tipse enkle leker?

Mine små hjelpere 🍰

Mine små hjelpere 🍰

 

Ha en strålende dag!

L💙

 

 

2 kommentarer til “Vi flagger igjen for D A N I E L 7 år !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.