P Å S K E: Hvorfor sove lenge når man kan la være? Togbygging på høyt nivå & nabolek!

2.påskedag og siste feriedag for guttene.  Inatt våknet jeg å skvatt til! Sebastian hadde plutselig kommet opp i sengen vår (uten at jeg merket det) og lå å breiet seg ut! Rart at en så liten gutt, kan oppta  mye plass! Han skal aller helst ligge inntil noen, det spiller ingen rolle om det er meg, Robert eller noen av brødrene sine. Eller bestefar eller noen andre for den saks skyld. Kropp er kropp og varme er varme, tenker han! Idag var det jeg som ikke virket, jeg våknet kl 5 og fikk pokker meg ikke sove igjen. Det er så utrolig irritererende! Ihvertfall når alle andre snorker som noen elefanter… Da guttene endelig våknet, var jeg super trøtt. Jeg ammet Markus i håp om at han skulle sovne igjen, for da kunne jeg også lukke øynene mine. Jammen sovnet vi ikke begge to og våknet 11:30!

Etter lunsj så har vi selvsagt lekt med de nye oppladbare togene guttene fikk i påskeeggene sine. Robert og jeg prøvde å bygge den største, kuleste banen i historien! Men det er ikke lett med to små som sabotører! For hver togskinne som ble lagt foran, ble en tatt av bak. Så til slutt ga vi opp! Noe skuffet ble jeg, for jeg mener jeg er den beste togbane-bygger’n i huset!

Togbane in the making 🚂

Togbane in the making 🚂

image

ettermiddagen tok vi med oss nabojentene på tur, for å mate fuglene med sjokolade boller! Vi bruker som regel å ha med brød men har hendt at vi har matet med nystekte rundstykker og popcorn! Man tar det man har, og det er jo tross alt påske. Vi gikk til brygga, men så ikke en eneste fugl! Hva er det med oss og dyr? Ha ha! Vi gikk istendfor hjem for å leke. Det er så moro å se barna leke sammen. Høre hvordan de snakker sammen. Sebastian og kjæresten Olivia lekte at de var i butikken å handlet mat og måtte selvsagt betale. Så var de på skolen og hadde på seg skolesekker. Lillelillebror fikk ikke være «for han er alt for liten»!

Rot, rot, rot...

Rot, rot, rot…

 

 

 

 

 

Da kvelden kom og guttene hadde sovnet, burde jeg ha ryddet opp alle tog og skinner som nå ligger strødd all over! Men vet du hva? Jeg lot være! Og det med god samvittighet og! Så det så.

L💙

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.