Du vet du er småbarnsmamma når du… Smugspiser barnas godteri? Fyller Diesel på bensinbil?

-du har levert alle barna på skolen og i barnehagen og fortsatt sitter å synger vennebyen eller Marcus og Martinius for full hals!  Uten å oppdage at du er alene i bilen før du parkerer hjemme og åpner alle dørene så barna kan komme ut av bilen…

-du sovner før barna! Dette er en klassiker vel? Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har sovnet når jeg ligger sammen guttene mens de ser på film. Deilig å våkne med sikkel langt nedover kinnene og passe støl i kroppen etter å ha ligget vondt i er par timer…

-du har med våtservietter, bleier, leker, kjeks og flasker i din vanlige veske og ikke bare i stellevesken. Man vet aldri når noen er tørste, må bestikkes med en kjeks eller noen bæsjer …

-du fyller diesel på bilen din og kjører til kjøpesenteret. Du handler og skal starte bilden, men den starter ikke. Av alle ting, ringer du til naboen din for å spørre hvorfor bilen ikke starter. Da kommer du på at bilen bruker bensin … JA, det har faktisk hendt! Det kjipe var at det var ikke min bil, men pappa sin!

image

-du blir oppgitt over biler uten synlig bilstol(-er) som stadig stjeler familieparkeringsplassene! Gjerne går du ut å kjefter litt på de og! Ja, det har også hendt et par ganger når jeg kommer med 2, 3 eller 4 barn (alle i bilstoler) … Spør du meg, så er det like ille som om jeg skulle ta en handikapp merket p-plass! Man gjør ikke sånt!

-du med god samvittighet kan servere barna dine en ferdigpizza eller mc Donalds middag innimellom. Guttene mine blir super happy når de en gang innimellom får dette. Kanskje ikke så rart?

-du står på kjøkkenet å smugspiser av barnas kjeks eller godteri, går tilbake til stuen og barna spør om å lukte på munnen min. (Ja, de spør ofte om det her, eller så vil de se i munnen om jeg spiser noe) Snakk om å bli tatt på fersken!

-du aldri får dusje, gå på do eller være alene på badet generelt. Det er alltid noen som kommer inn, skal se på hva du driver med, sladre på noen eller bare fortelle deg noe. Og som den erfarne småbarsmammaen du er, har du ikke nøkkel i døren av frykt for at noen ved et uhell skal låse seg inne.

-du ikke merker at du lukter litt rart og innser at du har gulp på genseren og det er samme genser som du hadde igår…

Ommøblerer barnerommet til eldstemann mens du går å ammer minstemann! Snakk om multitasking på høyt nivå! Jeg skjøv møbler og ikke bar de – men fortsatt ommøblering!

Har du noen øyeblikk du bare innser at  er du småbarnsforelder? Fortell meg gjerne!

L💙

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.