36 MÅNEDER gravid, fødetryne, nedpress & spesielle lyster = FØDSELSTEGN?!

 

Etter snart 36 måneder (!!)  som gravid sammenlagt, har jeg lært kroppen min å kjenne. For hvert av svangerskapene har jeg lest mindre og mindre «mamma-blader» og googlet alt jeg har lurt på, mindre og mindre. Faktisk så lite, at dette svangerskapet har jeg ikke lest eller googlet noen ting. Helt til igår kveld …Jeg må jo stole på at kroppen min kjenner igjen (unntaks-)tilstanden og gjør det den skal, når bittelillebror er klar til å møte verden! Ikveld var det altså utålmodigheten min som tok over og fikk meg til å google «fødselstegn» ! I følge det store internettet er dette noe jeg burde oppleve når fødselen nærmer seg: slimproppen går, vannet som går, murringer i korsryggen, plutselig masse energi, fødeansikt, masse kynnere, nedpress og selvsagt den vi alle kjenner: RIER som blir regelmessige. Pluss en del andre «symptomer». Det var med stor skuffelse jeg oppdaget at jeg enda ikke har hatt et eneste tegn på at fødselen vil skje SNART!

Videre kunne jeg lese diverse kjerringråd om å sette i gang fødselen selv: ha sex, drikke bringebærte eller spise bringebærkapsler, ta avføringsmiddel (hvem gjør det frivillig?!), gå i trapper (ja, det er aktuelt. 1 åringen min krabber fortere opp trappen enn meg nå..), kjøre bil over humper (ærlig talt! Hvem gidder det?!), vaske gulvet på alle fire (hm.. har problemer nok med å støvsuge, på to ben..), vaske vinduer (?!) osv osv. Har du prøvd noen? Hva fungerer og hva fungerer ikke?

Hva med to små gutter som til stadighet sitter oppå magen – telles det som NEDPRESS? De presser tross alt magen relativt godt ned! Ha, ha! Nei, konklusjonen min er, at jeg bare stole på kroppen min- at den vil si ifra når tiden for fødsel er inne. Utålmodigheten min taper altså …Igjen!

Hadde DU noen fødselstegn? Hva? Hører mange sier at de kjenner det skjer «noe» med kroppen i dagene rett før fødsel, men hva er NOE?! Mine fødsler har startet med rier med en gang og jeg har ikke vært i tvil om at det er NÅ det skjer. Jeg har aldri hatt denne følelsen det snakkes om.

Ja, ja 10 dager igjen til termin, like utålmodig og INGEN tegn på nær forestående fødsel!

GOD FREDAG!

L

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.