Gravid 🍼: » hvorfor er du så tjukk ?! » & hverdagslove i form av tegninger 💛

Idag har jeg vært hos jordmor på kontroll. Bittelillebror i magen vokser som bare det, tror han er fornøyd – for det er turning og spark hele tiden. ( ikke rart han holder det aktivitetsnivået – han slekter på sine 3 storebrødre 😜 ) Om 45 små dager er terminen! Vi gleder oss alle veldig til bittelillebror kommer: guttene koser/trykker/hopper på/synger til/klatrer på magen! Og er veldig klar over at inni der, der bor bittelillebror.

 

Bittelillebror i magen 💜

Bittelillebror i magen 💜

 

HVORFOR ER DU SÅ TJUKK?

Daniel og jeg hentet de to minste i barnehagen idag. Da kommer det en liten gutt bort til meg, ser opp på magen min og utbryter: hvorfor er du så tjukk? Fortalte han at jeg hadde en baby i magen, men det trodde han ikke på … Ha ha ha!

image

Alle disse ærlige kommentarer og spørsmål man får når man er gravid! Ikke bare av sine egne barn! Hva er det DU er blitt fortalt av barna mens du gikk gravid? Del gjerne 😜

HVERDAGSLOVE i form av tegninger! Guttene er veldig glade i å tegne. Alle tre! Mammahjertet smelter når jeg får disse koselige tegningene. ( denne formen for ærlighet blir jeg rørende glad for, mens ikke » så tjukk du er» & » så stor rompe du har » 😜  )

 

Mamma 💜

Mamma 💜

💜

💜

💜

💜

 

L 💜

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.