St.Hansaften, minner og båt!

Idag er det St.Hansaften. Jeg husker da jeg var liten og vi ble fortalt at om man plukket 7 ulike slag markblomster og la under puten, så ville få et fantastisk liv. I ettertid har jeg hørt flere har blitt fortalt lignende, blant annet at den man var forelsket i, ville bli forelsket tilbake.
Har du blitt fortalt noe lignende?

Blomsterkrans 🌸 [FruBeversHverdag]

Blomsterkranser 🌸

Jeg er veldig glad i blomster. Ifjor sommer lærte jeg guttene og binde blomsterkranser av løvetann. På skolen laget vi blomsterkranser til sommeravslutningen. Ble de ikke fine? Noen av de er så fine at man skulle tro det var bryllupskranser!

Igår var vi ute å gikk en tur alle sammen. Ned til vannet for å se om vi så noen fisker, ender eller krokodiller. For vi har faktisk vår egen krokodilledam. Ikke så vi noen. Men vi så mange fine blomster og mens vi gikk laget jeg en liten krans til.

Ikveld har vi også vært ute å kjørt elektrisk båt på vannet med storebror-Magnus. Guttene syns det var veldig gøy! Spesielt en, som har drømt om sånn båt i en evighet. Magnus har nemlig ryddet i sine gamle leker og nok en gang var guttene så heldige å få (!!) båten!

St. Hansaften @Vansjø [FruBeversHverdag]

St. Hansaften @Vansjø [FruBeversHverdag]

Jeg ønsker deg en fantastisk St.Hansaften – uansett hva du skal!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.