Ideer til julekalenderen 🎅🏻🎁🎄! Hva med kalender i kalenderen?

Jeg gleder meg skikkelig! Nå begynner årets mest koselig (og stressende, men det er koselig stress!) tid for meg. Jeg skal begynne å tenke på guttenes julekalendere. Pluss en haug til som jeg også skal ordne. I den forbindelse har jeg får noen spørsmål om tips til julekalenderen.

Jeg går alltid for en salig blanding nyttig, ubrukelig og spiselig innhold. Selv om det høres dyrt ut å lage julekalender selv, trenger det ikke nødvendigvis å bli det. For å understreke, så har jeg ting guttene trenger og likevel ville fått også. Bare at nå pakker jeg det inn og da blir plutselig alt så mye mer spennende!

Nyttige ting:

Superundertøy, ull, votter, hansker, luer (Pannebånd syer jeg selv!) Boxere, sokker, fargeblyanter, viskelær, hårstrikker, spenner og hårbøyler. Klær de måtte trenge. Refleks og refleksvest. Lommelykt / hodelykt. Bøker. Tegnesaker. Pennal. Små spill. Fargebøker. 

Unyttige og spiselig:

Sjokoladekalender i første luken. (Det får alltid guttene her, for mannen er det julekalender, for meg er det pakkekalender som gjelder. Sa da blir det sånn 🤭) Små leker, gjerne små lego-pakker jeg har kjøpt på tilbud igjennom året – disse er geniale å dele opp over flere dager! Kjærlighet, tyggis, julemagneter, ting til juletrærne deres. (De fikk juletrær i kalenderen for noen år siden. Dagen før julekalenderen starter, pyntes de og settes på rommene deres. Hver morgen i advent våkner de til en pakke under treet.)

Aktiviteter:

Bake pepperkaker, ha juleverksted (lage julekort, julepynt til juletreet med mer) lage silkeleire, nissegrøt med mandel, kino besøk, lage snømann og islykter. Se julekalenderen på TV. Lese juleeventyr. Drikke julebrus. Se alle julefilmene du kommer over. Ha «julebord» hjemme med barna! Gå på ski og ake. Perler og perlebrett. Omvendt julekalender: rydde i leker og gi videre det som er helt og pent. Ulike eksperimenter. Lage juledekorasjoner til bordet. Lage juletrær. Lage lys.

Julebord @FrubeversHverdag

Hjemmelaget juledekorasjon til bordet @FrubeversHverdag

For flere tips til julekalenderen, les tipsene jeg ga Coop.no for et par år siden her 😍

Skal du glede noen med julekalender i år? Jeg har allerede laget (og levert fra meg) 1 julekalender. Mangler bare 9 til 😂

Klem,

Linn 💙

Om du har lyst til å se mer av hverdagen vår eller være med oss på en tur, eller kanskje til og med få et tips til en DIY julegave – følg oss gjerne på FruBeversHverdag på Facebook 😍

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.