Hvordan vise takknemlighet til bilverkstedet og søppelmannen!

Å være takknemlig er en god følelse. Jeg har maaange ting å være takknemlig for. Denne uken har jeg vært hverdags-takknemlig for spesielt en ting, bilverkstedet mitt!

Jeg maser jo om det ene og det andre hva gjelder bilen min. For jeg har null peiling selv 🤭 Bilen min skulle på service og de ordnet med låne-bil til meg, som vanlig. (Nå tror jeg snart jeg har vært innom samtlige biler der 🤭) Denne gangen fikk jeg låne den bilen vi så vidt har sett på som vår neste bil! En splitter ny Spacetourer med 9 seter. Det beste er at denne bilen er gedigen, jeg kan endre setene som jeg vil, den har skyvedører på begge sidene, et stoooort bagasjerom +++! Det eneste «negative» er at den er som en lastebil i størrelse.

Hvordan vise takknemlighet 😍 [FruBeversHverdag]

Hvordan vise takknemlighet 😍 [FruBeversHverdag]

Ihvertfall følte jeg meg sånn da jeg satt meg inn i den for første gang! Eller kanskje en bussjåfør? Jeg manglet bare bussjåfør-luen.
Men etter å ha kjørt den 5 dager var jeg overbevist! Dette er vår neste familiebil! Jeg er forelsket i en bil!

Hvordan vise takknemlighet 😍 [FruBeversHverdag]

Hvordan vise takknemlighet 😍 [FruBeversHverdag]

Tilbake til det å vise takknemlighet. Anja i Lappeteppet lærte meg at det er ikke kleint å vise takknemlighet til folk man kanskje ikke gjør til vanlig. Så takk for det, Anja! Derfor laget jeg en førjulskurv med gløgg, julemarsipan med mer til den fantastiske gjengen på Mobile Moss!
Er det lov å si at man er blitt litt glad i den fine gjengen der? For det er jeg faktisk. Som om det ikke er nok, leverer de alltid bilen min nyvasket tilbake! Jeg ler litt inni meg nå, for jeg lurer på om de tror at jeg aldri vasker den selv 😂 Men det gjør jeg knapt heller, for det regner jo 😂 Tom, Morten, Fredrik, Ole Petter og co: takk for at dere er så tålmodige med meg

Note to self! I år skal jeg også huske på å vise takknemlighet til søppelmannen «min»! I fjor glemte jeg å kjøpe twist til han, som jeg har brukt å gjøre.

Hvordan viser du takknemlighet? 

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.