Back to school – med den MEST praktiske matboksen + rabattkode til deg! ☀️☀️

[annonse // Home and Beauty]

Er det en ting jeg virkelig er blitt racer på i løpet av de skoleårene, er det å lage matpakker. For meg er det viktigste at guttene har lyst til å spise maten sin. De velger selvsagt hva de vil ha på av pålegg selv. Og ofte får de med en energibar, frukt, en kjeks, yougerth i tillegg. På turdager har de ofte med varm mat som nudler, suppe eller rester etter middag.

Matboks med kjøleelement fra Homeandbeauty 😍 [FruBeversHverdag]

Matboks med kjøleelement fra Homeandbeauty 😍 [FruBeversHverdag]

Svett pålegg? Nei takk!

En utfordring alle som smører matpakke kjenner til: svett gulost er ikke kult! Eller annet pålegg for den saks skyld. Home and beaty har en genial løsning på det! Nemlig matboks med kjøleelement!

Kjøleelementet er tynt og ligner de mer kjente kjøleelementene til kjælenavnet. De er bare mye tynnere. De veier ikke mye, så barnet merker ikke den lille vekten ekstra. Matboksen er inndelt i to praktisk rom.

Kanskje det aller, aller beste for oss med mange barn: De har en pakke med 5 stk matbokser med kjøleelementer – på salg til  369-, akkurat nå! Både guttene og jeg er veldig fornøyde og gir tommel opp!

Rabattkode til deg:

Rabattkoden «LinnOJ» gir deg 15 % rabatt på kjøpet ditt! Ps, Det er lynrask levering 😉

Pst! En liten fugl visket en liten hemmelighet i øret mitt: Om du ser på Facebook siden vår [FruBeversHverdag] kommer det straks en NY give away 🤩

Klem,

Linn 💙

Om du har lyst til å se mer av hverdagen vår eller være med oss på oppturene, nedturene, fjellturene og bærturene – følg oss gjerne på FruBeversHverdag på Facebook 😍

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.