Nå er tiden for alle småprosjekter hjemme! Vi er godt i gang 🏡

[annonse// Killands.no]

 

Nå er tiden inne for å rydde i skuffene og skapene du aldri har tid til å rydde ellers. (Jeg har begynt! Men ting tar tiiiid når alle er hjemme….)  Eller gjøre noen småprosjekter hjemme. Her har vi nettopp innredet nytt kjøkken, vi venter bare på en spesialbestilling på benkeplaten til kjøkkenøya vår. Den var nemlig feil mål første gangen den kom, så nå håper vi den kommer med riktige mål. Når enn den måtte komme nå. Vi har også malt veggene og lister i gangen og spisestuen. Hver kveld når alle guttene har sovnet, har vi malt. Det har vært skikkelig moro, for vi gjør noe sammen! Og som alle vet, digger vi å sånne prosjekter sammen.

Småprosjekter som blir store prosjekter... @FruBeversHverdag

Småprosjekter som blir store prosjekter… @FruBeversHverdag

Lockdown = småprosjekter hjemme

De siste to ukene har vi i likehet med resten av landet, vært hjemme hele gjengen. Plutselig slo det meg hvor slitt og fæle alle lister var blitt med tiden. Spesielt på to av barnerommene. Guttene ønsket å bytte rom også. Det startet altså som et lite prosjekt, men har plutselig blitt et ganske så stort! Men jeg er ved godt mot og syns ommøblering og innredning på guttenes rom, er kjempemoro!

Så vi gikk i gang med å demontere senger, flytte og rydde. Mens vi var i gang, begynte vi liksågodt å male tak og vegger på det ene rommet også. (Det andre skal tas det også, vi må bare få igjen pusten først 😅) Rommet er snart klart og jeg har så vidt begynt å se etter et nytt teppet til barnerommetHan ene er veldig opptatt av to ting: dyr og biler. Allerede så bor det diverse dyr på rommet hans, så jeg tenkte dette teppe ville passe fint inn: 

Tepper til barnerom fra Kilands.no

Tepper til barnerom fra Kilands.no

…eller dette:

Tepper til barnerom fra Kilands.no

Tepper til barnerom fra Kilands.no

Jeg kan komme med meninger hva gjelder rommene deres, men til syvende og sist er det alltid de som avgjør hvordan de vil ha tingene sine. For det er tross alt deres rom. Men en ting er sikkert, Kilands.no har tepper til alle rom! Til alle priser og størrelser. Jeg har faktisk kjøpt et teppet der selv, for noen år tilbake og jeg er veldig fornøyd med det!

 

Jeg har vurdert et lite teppe, eller en fillerye på kjøkkengulvet – hva tror du om det? Vil den bare være i veien og vil det se ok ut? Jeg fikk nemlig litt inspirasjon av å titte på de ulike filleryene her.

Hvor handler du dine tepper?

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.