Status #ProsjektKjøkken! Takk for gode venner som inviterer!

Dårlig kommunikasjon i heimen?

Vi har snakket litt om hverandre her hjemme, i mitt hodet skulle det ta kun 1 dag å sette opp det nye kjøkkenet. Så jeg var mentalt forberedt på det. Men det det skulle ta en dag å sette opp nesten hele kjøkkenet…

Igår var også en kaotisk dag her skal jeg si deg! Kjøkkenskap overalt! Totalt 9 meter med benkeplater, vask, kum og ørten andre pakker! (Jeg ser , at å tro vi skulle bli ferdige på 1 dag, var litt vel i overkant)

#prosjektkjøkken @FruBevershverdag

#prosjektkjøkken @FruBevershverdag

Det er så godt å ha gode venner: søndag inviterte de oss på lunsj. Vi ble til legging. Stappmette etter både lunsj, godteri og middag. Jammen ble ikke alle guttene badet også. Igår tok de like godt med seg 3 barn hjem fra barnehagen. Jeg stod for middagen. Alle 8 barna var ihvertfall fornøyde!

Middag // #prosjektkjøkken @frubevershverdag

Middag // #prosjektkjøkken @frubevershverdag

Status nå, er at det går sakte men sikkert fremover. Hvitevarene som var estimert å komme den 20.februar – kommer 11.februar, altså idag! Veggfargen er bestemt. Vi ble enige også, det blir den mørke grønne. Taket er gipset, sparklet og ferdigmalt. Elektriker er bestilt for å flytte på noen stikk. Muligens må vi ha en rørlegger inn for å flytte vannrørene til utedusjen/utekran. Kjøkkenskrogene er satt sammen og på plass.

#prosjektkjøkken @FruBevershverdag

#prosjektkjøkken @FruBevershverdag

Jeg er litt usikker på om jeg kanskje skulle tatt med guttene og flyttet ut for et par dager. For dette var langt mer kaotisk enn jeg trodde.

Har du pusset opp kjøkkenet før? Hva er ditt beste tips til meg? 

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

2 kommentarer til “Status #ProsjektKjøkken! Takk for gode venner som inviterer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.