På flyttefot hele tiden 🏡

[annonse // reklame @ Flyttebyrå Bergen]

Her er vi stadig på flyttefot! Faktisk så er noen av husets minste beboere på flyttefot nesten hver natt. De vil nemlig aller helst sove sammen noen, det spiller ofte ingen rolle hvem de sover sammen med. Bare det er noen. For det handler om trygghet. Og trygghet er en viktig nøkkel når man skal flytte på ordentlig også.

Stresset eller avslappet

Nå er ikke vi på den ordentlige flyttefoten som du kanskje skjønte. Men mange rundt meg har nylig flyttet. Hver gang noen jubler over salg av hus, tenker jeg «stakkars deg! Som skal flytte. Pakke ned fra loft, kjeller og boder, bære esker, organisere, rydde, vaske, løfte og kjøre…»  Og når alt dette er gjort så begynner jobben med utpakkingen! Den jobben i seg selv er jo like stor.

Jeg blir svett bare av tanken! En ting jeg har bestemt meg for, skal jeg noen gang flytte fra huset vårt, så skal jeg ha et profesjonelt flyttebyrå som skal få gjøre jobben for meg. Som Bergen flyttebyrå. Her har du et flyttebyrå, som  gjør hele jobben for deg. Fra start til slutt! Du trenger ikke å bære en eske en gang! (Med mindre du har skikkelig lyst da 😅) De pakker ned,  transporterer og pakker ut.

Flyttebyrå Bergen - totalleverandør av flytting fra start til slutt!

Flyttebyrå Bergen – totalleverandør av flytting fra start til slutt!

Trygghet

FlyttebyråBergen.no er selvsagt forsikret og gir garanti for alle utførte flyttetjenester. Dessuten gjør de hele jobben selv, de selger ikke deler av tjenesten, som for eksempel transporten, videre. Det er en viktig trygghet. Og du, har du ikke utstyret i orden, så har de slitesterke pappesker du kan pakke i!

Flyttebyrå Bergen - totalleverandør av flytting fra start til slutt!

Flyttebyrå Bergen – totalleverandør av flytting fra start til slutt!

 

Har du flyttet i det siste? Gjorde du flyttejobbe selv eller satt du den bort? Hva er er din erfaring?

Klem,

Linn 💙

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.