Er du trofast mot produktene dine? [hverdagslykke 🤩]

Jeg er en enkel dame. Ihvertfall når det gjelder hudpleie // egentid. Bare for å understreke at det er der jeg er enkel. (Tror brått mannen min er uenig i at jeg er enkel å ha med å gjøre noen ganger 🙊)

Det enkle er ofte det beste

Det er med stor beundring jeg leser om andre som har 10-15 daglige ting som skal på kroppen. Jeg har ikke tid til en morgenrutine med så mange steg! Jeg klarer knapt å gjøre 1 ting:  Jeg klasker ansiktskrem i fjeset. That’s it! Men nå har jeg blitt forelsket i Nu Skin!

Nu skin + FruBeversHverdag = sant!

Nu skin + FruBeversHverdag = sant!

Aldri trofast

Jeg har aldri vært trofast mot et (eller flere) merker når det kommer til hudpleie. Jeg har brukt Decleor ansiktskrem i lang tid. Men så brukte jeg Dermalogica en stund. Så gikk jeg tilbake til Decleor. Og så har jeg brukt ymse. Mulig det er alderen som gjør at jeg føler jeg må ta noen grep, for nå føler jeg virkelig at jeg har funnet en serie jeg skal være trofast mot! Og på fredag bestilte jeg anti age kremen fra Nu Skin også. (Det være alderen 🙊)

Nu skin + FruBeversHverdag = sant!

Nu skin + FruBeversHverdag = sant! // uredigert rett etter Mud masken 🤩

Er du trofast mot dine hudpleieprodukter? Hva bruker du? Har du erfaring med Nu Skin? Man skulle tro jeg er kjøpt og betalt, men jeg absolutt ikke det altså. Jeg er bare veldig, veldig fornøyd med produktene.

Klem

Linn 🤩

 

[NB! Jeg er ikke kjøpt og betalt eller sponset, jeg er bare veldig fornøyd med produktene!!]

 

 

 

2 kommentarer til “Er du trofast mot produktene dine? [hverdagslykke 🤩]

  1. Skogfruen

    Egenpleie er så bra! 🙂 Jeg har heller ingen stor rutine, men holder meg til det helt enkle som jeg vet jeg får til å opprettholde over tid. Har landa ganske godt i det merket jeg bruker nå, og det er litt godt å slippe å leite mer, kjenner jeg. Jeg er ikke spesielt glad i å shoppe, så desto enklere desto bedre for meg. 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.