Kaffekannen – en viktig turkompis! ☕️

[annonse//Cykelfraft]

Da jeg var liten likte jeg ikke å være ute. Skulle vi gå på ski, snudde jeg etter 300 meter å satt utenfor bilen å ventet til resten av familien kom tilbake. Å på tur, var det kjedeligste jeg kunne tenke meg. Men nå er jeg blitt skikkelig friluftsmamma! De siste årene har jeg virkelig vært mye ute. Og jeg digger det! Uansett årstid, uansett vær! Vi har syklet på skogsturer, grillet middagen ute i snøen, spist frokost på stranden med svanene, sovet i hengekøye, vært på kanotur og overnattet i telt. For å nevne noe.

Primus kaffekanne fra Cykelkraft.no @FruBeversHverdag. En viktig turkompis!

Primus kaffekanne fra Cykelkraft.no @FruBeversHverdag. En viktig turkompis!

Ingen morgen uten kaffe

I sommer kom jeg over CykelkraftEn nettbutikk som er midt i blinken for meg! Om du tror det bare er sykler å få kjøpt der, så tar du helt feil! For her finner du selvsagt sykler og absolutt alt av sykkeltilbehør til både små og store. Men også det du trenger når du skal ut på tur. Som for eksempel denne fine kaffekannen fra Primus! Jeg er så glad for å ha fått vår egen kaffekanne å ha med på tur! (Ingen morgen uten en kaffe, uansett om jeg er i skogen, våkner i et telt eller henger i et tre 😉) Tidligere har vi nemlig lånt stormkjøkken, men det trenger jeg ikke mer.

Primus kaffekanne fra Cykelkraft.no @FruBeversHverdag. En viktig turkompis!

Primus kaffekanne fra Cykelkraft.no @FruBeversHverdag. En viktig turkompis!

Faktisk er det slik at hos Cykelkraft, finner du det meste til campingturen! Her er et godt utvalg av stormkjøkken, kasseroller, stekepanner, tallerkner, bestikk, telt og tarp. Planlegger du (som meg) neste gang du skal ut på tur, vil jeg anbefale deg å titte innom her for å se om det er noe du mangler!

Gavetips til naturvennen

Eller kanskje du skal i bursdag til en naturvenn snart? Hva med å kjøpe en praktisk gave til vedkommende? Jeg vet selv at jeg ville blitt kjempeglad for en gave herfra! Akkurat nå er det tarp som står øverst på ønskelisten min, om du lurte 😉

Har du kaffekanne til turen?

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.