Back to school! Første skoledag – ble feiret skikkelig O.j. style!

På ukeplanen vår igår stod det:

Daniel starte 5. klasse.

Sebastian starte 1. klasse.

Jonathan starte skolegruppe.

Markus starte på stor avdeling.

Oskar innkjøring i barnehagen.

En spennende dag for alle sammen! Nå har han hatt sin aller første skoledag. Lille gutten vår, som samtidig er blitt veldig stor i løpet av sommeren syns jeg. Mandag morgen troppet vi mannsterke opp på skolen, med den obligatoriske oransje førsteklasse-sekken. Det var en veldig spent skolestarter, som holdt både Pappa’n og meg i hånden.

Første skoledag @FruBeversHverdag

Første skoledag @FruBeversHverdag

Det var litt skummelt, syns han. Det var mye nytt og mange ny fjes. Nye regler og andre voksne å forholde seg til. Heldigvis har rukket å bli litt kjent med skolen iløpet av sommeren. Og vi tror begge to at det vil gå seg til og bli skikkelig bra!

Etter vel gjennomført første skoledag var vi ute å kjøpe både ny skolestarter-klokke og skolestarter-sekk! Selvsagt etter eget ønske. Den oransje sekken er nå byttet ut med en superkul Ninja sekk og på håndleddet er en splitter ny klokke som vistnok tåler både «klatring i trær og heftig lek» som damen så fint sa.

Første skoledag @FruBeversHverdag

Første skoledag @FruBeversHverdag

Han var også å hentet sin egen pakke. Han hadde nemlig fått post. Til seg! (Post er overraskende moro å få! Her løpes postkassen ned daglig, for det skal sjekkes om det er kommet post 😆) Lykken var stor da han så det var godteri og genser fra tante Lill og co! Så stas å få post!

Etter pannekake middag- ble det pannekaker med is og strø. For det er ikke hver dag man starter på skolen, eller hva?

Første skoledag @FruBeversHverdag

Første skoledag @FruBeversHverdag

Hvordan har det vært å starte hverdagen igjen? Savner du sommer og ferie eller syns du det var godt å komme tilbake til hverdagen?

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.