Drømmen om sykkeltur i DK med guttene 🚲!

[annonse // Bikester.no]

Vi er en aktiv familie. Uansett årstid, så er vi ute. En ting som alltid er populært, er å sykle. Enten å sykle på tur eller rett og slett bare sykle frem og tilbake i gaten. De siste månedene har jeg løpt og  guttene syklet på fortauet og langs veien, for jeg vil lære de litt om trafikkregler. Og det at de må være obs på biler og omgivelser generelt når de sykler. Det er mye bra læring i å sykle, skal jeg si deg!

Nå har jeg nettopp kjøpt meg Nordic Cab Urban Blue, som blant annet er løpevogn og sykkelvogn i ett. Jeg drømmer nemlig om både løpeturer i skogen og sykkelturer i Danmark med hele gjengen. Det er bare et lite problem…

… jeg er den eneste som ikke har sykkel i familien! Selv baby Oskar  (1 år) har sin balansesykkel. Drømmen hadde virkelig vært en EL sykkelEn såkalt trekk-sykkel. Jeg tror denne under her, ville passet perfekt sammen med Nordic Cab’en og meg. Hva tror du?

Bikester.no // El sykkel

Bikester.no // denne EL sykkelen hadde passet perfekt sammen med Nordic Cab Urban Blue og meg 💙

Jeg tror ikke jeg har syklet siden jeg var liten, jeg. Så det er på høy tid å kjøpe meg en sykkel. Hvordan type sykkel jeg ender opp med, vites ikke enda. Men jeg ønsker meg veldig en EL sykkel. For jeg drømmer virkelig om sykkelturer med gjengen min. Og hva er deg viktigaste bør kan sykler? Som Apa fra Vennebyen så fint sier det «alltid ha på hjelmen på din tur. Det viser oss at du er lur!» Jeg blir skikkelig oppgitt over foreldre som mener de er fritatt for bruk av hjelm, mens barna har på. Gå foran som et godt forbilde og bruk hjelm når du sykler. Alltid.

Har du EL sykkel? Hva er din erfaring med EL sykkel VS vanlig sykkel?

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

2 kommentarer til “Drømmen om sykkeltur i DK med guttene 🚲!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.